Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
481
0

Младен БАРТУЛОВИЧ: «У Кривбаса є непогані шанси на прохід далі»

Тренер «Зорі» поділився очікуваннями від першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи

Младен БАРТУЛОВИЧ: «У Кривбаса є непогані шанси на прохід далі»
ФК Інгулець. Младен Бартулович

Тренер луганської «Зорі» Младен Бартулович поділився очікуваннями від першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи між криворізьким «Кривбасом» та чеською «Вікторією».

– Младене, у нас є дві команди, які ще ніколи не змагались одна з одною в офіційних поєдинках. Які ваші загальні очікування від цього матчу?

– Так, «Кривбас» та «Вікторія» ще ніколи не грали, але раніше з чеськими командами проводили матчі інші українські клуби. Пам’ятаємо, що торік у Лізі Європи «Дніпро-1» змагався зі «Славією» (0:3, 1:1), яка тоді була срібним призером чемпіонату Чехії. А та ж «Вікторія» – це хороша команда, яка завжди знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. Думаю, що буде важко вгадати результат цього матчу, але у «Кривбаса» все одно є непогані шанси на прохід далі. Вони добре провели минулий рік, у них є глибина складу і я вважаю, що їй до снаги пройти «Вікторію».

– У січні, ще задовго до старту весняної частини УПЛ, ці колективи провели між собою контрольний поєдинок, у якому чехи перемогли з рахунком 3:0. Такі матчі дають інформацію наставникам?

– Звісно. Якщо у командах залишаються ті самі тренери, то й ігрові принципи залишаюся однаковими. Виконавці можуть змінюватись, але цей досвід все одно може бути використаний під час побудови плану на гру. Додам, що усі команди з Чехії є доволі бойовитими та мають хорошу дисципліну. У минулому сезоні «Зоря» мала шанс грати з празькою «Славією». Це дуже сильний колектив. Особливо в домашніх іграх, де вони нас і дотиснули та обіграли з рахунком 2:0. У Польщі вже був інший матч (2:1) і ми могли пройти далі. Тому гра «Кривбаса» та «Вікторії» буде дуже цікавою.

– Який ваш прогноз на перший матч?

– Перемога «Кривбаса» з рахунком 1:0. Це буде дисциплінований футбол з вичікуванням власного шансу. Тут стрімголов, з відкритим футболом, ніхто не полетить. Я довго виступав за «Кривбас» і мені дуже хочеться, аби вони пройшли далі, які й інші українські команди. Бажаю, щоб і «Шахтар», і «Динамо», і «Кривбас» набирали багато балів для України у таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Матч «Кривбас» – «Вікторія» Пльзень відбудеться 8 серпня о 21:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіон Італії слідкує за талантом Динамо
Футбол | 08 серпня 2024, 09:19 3
Чемпіон Італії слідкує за талантом Динамо

Владислав Ванат привернув увагу італійського гранда

Гвоздик розповів, чи варто Хижняку йти в професійний бокс
Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 14:16 1
Гвоздик розповів, чи варто Хижняку йти в професійний бокс

Боксер вважає, що Олександру більше підходить аматорський рівень

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.