Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2024, 09:55
1170
6

ПАЛКІН: «До чемпіонства нас привів Пушич та його тренерський штаб»

Відбулося урочисте нагородження футболістів та тренерів «Шахтаря»

| Оновлено 09 серпня 2024, 09:55
1170
6
ПАЛКІН: «До чемпіонства нас привів Пушич та його тренерський штаб»
ФК Шахтвр. Сергій Палкін

5 серпня у спортивному комплексі «Святошин» під Києвом відбулося урочисте нагородження футболістів і тренерів «Шахтаря» золотими медалями чемпіонів УПЛ сезону 2023/24.

Перед початком церемонії до присутніх звернувся генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін, який у своїй промові наголосив на внеску кожного члена команди та клубу в успіх попереднього сезону.

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич, під керівництвом якого команда минулого сезону зробила золотий дубль, подякував гравцям і клубу та відзначив головну рису, що він бачить у цій команді.

Нагороди гравцям і наставникам вручали президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та президент УПЛ Євген Дикий. Крім золотих медалей «гірники» отримали чемпіонський кубок, який здійняли під легендарну композицію «We are the Champions».

Сергій Палкін, гендиректор Шахтаря:

«Ми зібралися, аби отримати нагороди, за які змагалися весь минулий сезон, – золоті медалі чемпіонату України. Хочу привітати всіх, хто доклав дуже великих зусиль до цього успіху: футболістів, тренерів, медичний та адміністративний персонал. Усіх, хто день за днем дуже важко і наполегливо працював на цей результат, хто здобував перемогу за перемогою і завдяки кому врешті ми сьогодні отримуємо золоті медалі. До цього чемпіонства нас привів наш головний тренер Маріно Пушич та його тренерський штаб. Це їх перше велике досягнення в «Шахтарі», і я впевнений, що не останнє. Вважаю, у нас попереду дуже-дуже багато перемог. І я хочу ще побажати успіху у новому сезоні. Як каже президент нашого клубу Рінат Ахметов, кожного сезону ми повинні тримати в руках золоті медалі чемпіонів України, тому що цей колір дуже личить «Шахтарю».

Андрій Шевченко, президент УАФ:

«Спілкуючись з атлетами, президентами клубів, гравцями, я часто чую про «формулу успіху»: як її знайти, які компоненти мають бути? Так от я думаю, що «Шахтар» знайшов її точно, на 100 відсотків. Президент і клуб побудували просто неймовірну екосистему, тренерський штаб і головний тренер поставили вам задачі, а ви – утілили їх на футбольному полі. І все це ви зробили для ваших уболівальників. Тому я вітаю вас із цією перемогою. Ви – молодці. Я хочу побажати, щоб ви цього року на європейській арені гідно виступали і представляли там свій клуб та Україну.

Євген Дикий, президент УПЛ:

«Хотів би відзначити, що ці золоті нагороди вартують набагато більше, адже ви їх вибороли не просто в чемпіонаті України, а в чемпіонаті, який проходить у надзвичайних умовах воєнного стану. Хочу подякувати керівництву та менеджменту клубу: враховуючи ситуацію, у якій ви перебуваєте, не маючи постійного місця дислокації, ви робите дуже вагомі речі. Футболістам бажаю залишатися якомога довше у грі, а тренерському штабу – нових перемог та нових звитяг!

Маріно Пушич, головний тренер «Шахтаря»:

«У цей важливий момент, коли ми отримуємо золоті медалі, мені спадають на думку два слова: горда сім’я. Це справді те, ким ми є. Те, що я бачу в цьому клубі, у кожному з вас – це горда сім’я. Гордість – це не лише почуття від перемог та виграних трофеїв. Гордість – це те, що ви маєте всередині себе, що привносите в команду, завдяки чому робите клуб успішним. І сьогодні я надзвичайно гордий за вас, хлопці, за персонал команди, за всіх людей у клубі. Те, ким ви є, як тяжко ви працюєте щодня, як підтримуєте один одного, який внесок кожен із вас робить в успіхи команди та клубу, – це все заслуговує на велику повагу та викликає гордість. Коли все це наявне, то результат приходить. Дякую кожному з вас – за підтримку, за силу, за те, ким ви є. Ви всі назавжди в моєму серці».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-форвард Динамо, який нещодавно пограв у рф, в 34 роки завершив кар'єру
Футбол | 05 жовтня 2024, 23:32 6
Екс-форвард Динамо, який нещодавно пограв у рф, в 34 роки завершив кар'єру

Бразилець Андре Феліпе у футбол вже награвся...

Ведучий talkSPORT: «У Мудрика немає футбольного IQ, щоб грати в АПЛ»
Футбол | 06 жовтня 2024, 08:05 20
Ведучий talkSPORT: «У Мудрика немає футбольного IQ, щоб грати в АПЛ»

Квеку Афарі не сподобалася гра Михайла навіть у матчі проти Гента

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
Не знал что Пушич в судейском корпусе УПЛ
Еще и весь свой тренерский штаб туда протащил 
wojsergivan
к чемпионству вас привело бабло ахметки котый всех купил
ortomir
але не допоможе в єврокубках, бо там інші судді.
Катерина Монзуль
Сергій Анаталійович , ваші слова поранили моє серце.
zhyr
і Олександрія)))