Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 серпня 2024, 01:02
81
0

Арсенал – Байєр. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 7 серпня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 07 серпня 2024, 01:02
81
0
Арсенал – Байєр. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

7 серпня на «Емірейтс» пройде товариський матч, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Байєром». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Арсенал

Команда кілька років тому отримала у ролі тренера свого ж колишнього капітана Артету. Спочатку і в нього не все виходило, але ось уже двічі поспіль саме Мікель був найзавзятішим переслідувачем для свого друга і наставника, Гвардіоли. Щоправда, у результаті Манчестер Сіті опинявся і 2023-го, і минулої весни небагато, але сильнішим. Усі чекали, що з цього каноніри зроблять висновок про необхідність подальшого посилення складу, але Кренке не надто витрачався. Навіть начебто злагоджений перехід Калафьорі з Болоньї розтягнувся на тижні. Так само мляво велися і переговори про Меріно, а Руїс і зовсім залишався на рівні чуток. Незважаючи на це, літні збори червоно-білих починалися непогано, з перемог, у тому числі над Манчестер Юнайтед.

Байєр

Клуб став головним явищем минулого сезону. Якщо раніше його знущально називали Неверкузеном через низку втрачених титулів, то Хабі Алонсо перетворив своїх підопічних у перший повноцінний рік своєї роботи в Німеччині на Неверлузен. У прямому сенсі: дебютну Срібну салатницю виграли, не зазнавши жодної поразки за весь чемпіонат. А потім і кубок додали - у фіналі, втім, був лише Кайзерслаутерн. І лише 0:3 від Аталанти у вирішальному поєдинку Ліги Європи стали ложкою дьогтю – і доволі відчутною. Чекали, що потім всі ці герої підуть з Леверкузена. Але іспанський наставник швидко відмінив усі варіанти – хоча їм нібито цікавилися Ліверпуль із Баварією. Та й лідерів утримали, розширивши навіть обойму Алейшем Гарсією з Жирони та Мартеном Тер'є з Ренна.

Статистика особистих зустрічей

Клуби грали у плей-оф Ліги чемпіонів у лютому 2002-го року. Тоді англійці після нічиєї у Леверкузені розгромили німців 4:1 удома.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що аспіринники й надалі будуть непереможними. Англійці не гірші і грають на своєму полі – чекаємо на їхню перемогу (коефіцієнт – 1,95).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.