Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 серпня 2024, 23:07
183
0

КУРКО: «Приємно, коли на домашній матч приходять люди та підтримують»

Захисник «Оболоні» розповів про враження від нічиєї проти Колоса в першому турі УПЛ

| Оновлено 05 серпня 2024, 23:07
183
0
КУРКО: «Приємно, коли на домашній матч приходять люди та підтримують»
ФК Оболонь. Василь Курко

Захисник «Оболоні» Василь Курко розповів про враження від нічиєї проти Колоса в першому турі УПЛ.

– Василю, по-перше, вітаю тебе з дебютом новій команді в офіційному матчі. Які враження?

– Враження двоякі. Дещо в кінці підсіли, не вистачило сил зберегти позитивний результат, тобто перемогу, але нічию теж можна вважати позитивним результатом для нас в першому матчі. Тому враження класні від дебюту, від стадіону, від вболівальників, тільки позитивні.

– До речі, про фактор вболівальників. Все-таки в цьому сезоні нам вже пощастило, ми починаємо перший тур з вболівальниками. Наскільки ця енергія допомагає на полі?

– Дуже надихає, дуже допомагає в домашньому матчі, коли приходять люди й щось скандують. Це дуже приємно, на якомусь приємному позитиві знаходиш сили додаткові, є люди на трибунах. Дуже класно.

– Ми з колегами дещо сміялися над тим, що попередні два матчі були 0:0, і ми дивимося на перший тайм і думаємо, господи, ну все, знову буде 0:0. От на твій погляд ось ці 2:2 – це вже крок вперед чи незадоволений?

– Для вболівальників, звісно, що це крок вперед, тому що чотири забиті голи побачили. Для мене, як захисника, це певне незадоволення, тому що два пропустили. А для нашої групи атаки це теж крок вперед, бо два забили. Футбол – це голи, хочеться більше забивати, але менше пропускати. Моя думка, що це крок вперед, скоріше.

– У вас була дуже хороша серія контрольних матчів. Сьогодні доволі непоганий матч. І сам кажеш, що це крок вперед. Як налаштовується на другий тур?

– Чесно, ще навіть не думав за другий тур. Хочеться відпочити, передивитися голи, подивитися свої помилки, загалом як діяли. А потім вже, післязавтра почну думати про наступний матч.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.