Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 серпня 2024, 00:25
2151
1

Шовковський розповів, за кого боротиметься Динамо у матчі відбору до ЛЧ

Головною мотивацією гравців київського «Динамо» будуть воїни та український народ

| Оновлено 06 серпня 2024, 00:25
2151
1
Шовковський розповів, за кого боротиметься Динамо у матчі відбору до ЛЧ
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Шовковський

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився очікуваннями від першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти шотландського «Рейнджерс»:

«Це третій рік повномасштабної війни в Україні. Минуло 10 років з часу першої агресії проти нашої країни. Тому, звичайно, багато негативних емоцій, багато емоцій, від яких неможливо позбутися. Вони залишаються в нашому житті і, напевно, залишаться назавжди. Наші бійці захищають наші будинки, роблять усе можливе, щоб футбол, як мистецтво, не зник з нашої країни. Тому можливість подарувати позитивні моменти (через вихід у Лігу чемпіонів) тим, хто бореться за нашу свободу, за нашу незалежність, для нас дійсно дуже важлива. Це безцінно, і ми щасливі, що можемо це зробити.

Ми не відокремлюємося від українського народу, української нації. Ми є частиною цього, і ми докладемо всіх зусиль у цьому матчі, щоб подарувати їм ці позитивні моменти. Очевидно, що ми не можемо грати в нашому рідному місті з нашою домашньою публікою. Тому ми вдячні всім людям, які приходять сюди, щоб підтримати нас».

Матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудуться 6/7 та 13 серпня. Перший матч кияни проведуть на умовно домашній арені в польському Любліні, а відповідна гра пройде у шотландському Глазго.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Ну звичайно й викрутили заголовок, щоб втиснути сенс в свій шаблон)