Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 05 серпня 2024, 09:58
1390
1

Зінченко розповів, що йому завадило виступити на Олімпійських іграх 2024

За словами Олександра, у Арсеналу та збірної України різні графіки

| Оновлено 05 серпня 2024, 09:58
1390
1
Зінченко розповів, що йому завадило виступити на Олімпійських іграх 2024
Мінспорту. Олександр Зінченко

Футболіст лондонського «Арсеналу» та збірної України Олександр Зінченко поділився своїми думками щодо Олімпійських ігор:

«Намагаюсь стежити за ОІ-2024 та за українською командою. Зараз я з командою у Вашингтоні, й це важко робити через різницю в часі. Проте я в режимі онлайн бачу всі результати та статистику.

В мене були розмови щодо виступу на Олімпійських іграх, але це важко здійснити, тому що є різниця у графіках Арсеналу та збірної України.

Це могло б стати неймовірним досвідом. Габріел Жезус розповідав мені про свій виступ на Олімпіаді-2016 в Бразилії. Він казав, що це було неймовірно. Я теж би хотів коли-небудь отримати подібні відчуття.

Найбільш цікавий вид спорту на Олімпіаді (окрім футболу)? Не можу сказати. Можливо, теніс. Ми, українці, маємо підтримувати один одного на Олімпіаді в будь-якому виді спорту у важкі часи для країни.

Було б добре вболівати за кожного атлета наживо. Але якщо в мене немає такої можливості, я все одно хочу за ними стежити. Тому я не можу сказати, який спорт мені подобається – мені подобаються усі види спорту».

В сезоні 2023/24 в Англійській Прем'єр-лізі Зінченко провів за «Арсенал» 27 матчів, в яких забив 1 гол та зробив 2 асисти.

Зінченко розповів, що йому завадило виступити на Олімпійських іграх 2024

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Лупак
Якби хоч на Євро нормально виступили, то може й не було би питань, а так...хочеться просто менше новин про цих футбольних звьозд. Краще пишіть більше про фехтувальниць, легкоатлетів та інших, яку справді нудно нашу країну представляють, викладаються на повну і піднімають наш стяг над стадіоном.