Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2024, 04:42
229
0

Владислав ЛУПАШКО: «Нам потрібно бути сміливішими»

Головний тренер «Карпат» прокоментував нічию з «Вересом»

| Оновлено 04 серпня 2024, 04:42
229
0
Владислав ЛУПАШКО: «Нам потрібно бути сміливішими»
НК Верес. Владислав Лупашко

Головний тренер львівських «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував нічию 0:0 в 1 турі Української Прем'єр-ліги проти рівненського «Вереса».

«Це дебют нашої команди після повернення до УПЛ. Для багатох футболістів матч став першим у кар’єрі на такому рівні. Тому емоції загалом позитивні. Але нам потрібно бути сміливішими. Ми вимагаємо від гравців впевненості на м’ячі і сміливості у прийнятті рішень. Хочемо змінювати психологію гравців, хочемо, щоб вони отримували задоволення від своїх сміливих дій.

Хочу подякувати футбольному клубу «Верес» за прекрасний стан газону. Поле прекрасно витримало зливу. Попри це, футболісти часто падали. Гра пройшла під рясним дощем. Тому в нас було багато браку у простих ситуаціях, втрат м’яча. «Верес» намагався віддати нам ініціативу і чекав наших помилок. Все, що «Верес» створював, це було після різких переходів з оборони в атаку. Ми все це розуміли, але не хотіли відмовлятися від своєї стратегії. Тому грали з позиції сили. Але, граючи в такий футбол, потрібно більш впевнено діяти з м’ячем і уникати безглуздих втрат.

Нам потрібно працювати над своїми моментами. У першому таймі в нас непогано виходило атакувати. Але ми не брали на себе ініціативу, не могли фіналізувати атаку. У другому таймі не хотіли ризикувати, зважали на погоду.

Щодо замін – не встигли Яна Костенка замінити. Бачимо, як команда працює на тренуваннях, хлопці стараються. Тому потрібно давати ігровий час і молоді. В нас не такий глибокий склад, тому за тур-два ця молодь може стати основою.

Так, я знаю, що Сергій Лавриненко, мій асистент, раніше працював у «Вересі». Це дуже розумна людина і він допомагає не лише у роботі з командою, але інші корисні поради дає. Так, він дуже добре по персоналіях знає гравців «Вереса». Розповідав, хто і на що здатен. І здебільшого все це справдилося», – сказав Лупашко.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Солідна сума. Відомо, скільки заробили Харлан та компанія за золото ОІ-2024
Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 07:01 3
Солідна сума. Відомо, скільки заробили Харлан та компанія за золото ОІ-2024

3 серпня збірна України з фехтування виборола золото Олімпіади-2024 у Парижі

Кубок ліг. Інтер Маямі програв, але вийшов у плей-оф
Футбол | 04 серпня 2024, 05:36 0
Кубок ліг. Інтер Маямі програв, але вийшов у плей-оф

Команда без Мессі та Суареса поступилася «Тигресу», Кривцов вийшов на заміну

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.