Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2024, 04:15
277
0

Олег ШАНДРУК: «Ми сьогодні більше втратили, ніж здобули»

Тренер «Вереса» прокоментував нічию з «Карпатами»

| Оновлено 04 серпня 2024, 04:15
277
0
Олег ШАНДРУК: «Ми сьогодні більше втратили, ніж здобули»
НК Верес. Олег Шандрук

Виконуючий обов'язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував стартовий поєдинок УПЛ, в якому його підопічні зіграли внічию з «Карпатами» (0:0).

«Команда розчарована. Це показник того, що сьогодні ми були ближчими до перемоги. Не скажу, що ми створили дуже багато. Але цього мало би бути достатньо, щоб перемогти хоча б з мінімальним рахунком.

Щодо погоди – вона була чудовою. Розумію, що вболівальникам було не дуже комфортно. Але для гравців це ідеальна футбольна погода, де швидко рухається м’яч, багато боротьби та емоцій. Розуміємо, що поки не ті швидкості. Але це лише перший тур і було б дивно, якби ми зіграли на повному максимумі. Думаю, гра команди сьогодні вболівальникам мала сподобатися.

Так, ми сьогодні більше втратили, ніж здобули. Були прекрасні моменти у Марко Мрвальєвича, в Яго. Але це вже в минулому. Зараз задача – готуватися до «Динамо».

Щодо замін – нам поки не вистачає конкуренції і свіжості. Я вже казав, ми досі в процесі комплектації. Якби була можливість якісно змінити флангових нападників – це могло б вплинути на рахунок матчу. На жаль, саме там ми поки недоукомплектовані. Сподіваємося змінити це до завершення трансферного вікна. Бо розуміємо, що Віталій Дахновський і Владислав Шарай наприкінці гри вже не могли зіграти так само гостро, як на початку.

Хочу принагідно привітати Михайла Протасевича із вдалим дебютом у складі першої команди. На жаль, він не дограв через проблему з колінним суглобом. Поки не знаємо, наскільки все серйозно.

Руслан Степанюк? Розумію, що від нього всі дуже багато очікують. Те, що він робить в команді, заслуговує на повагу. Нам не вистачало такого гравця, який веде за собою колектив. Тому що ми омолоджуємо колектив. І він дуже цінний для нас», – сказав Шандрук.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кубок ліг. Інтер Маямі програв, але вийшов у плей-оф
Футбол | 04 серпня 2024, 05:36 0
Кубок ліг. Інтер Маямі програв, але вийшов у плей-оф

Команда без Мессі та Суареса поступилася «Тигресу», Кривцов вийшов на заміну

Харлан – найтитулованіший спортсмен України в історії ОІ. Скільки медалей?
Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 22:31 6
Харлан – найтитулованіший спортсмен України в історії ОІ. Скільки медалей?

Українка виграла шосту медаль на Іграх

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.