Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
1030
1

Ігор ЯВОРСЬКИЙ: «Дебют Полісся в єврокубках виявився провальним»

Відомий експерт підбив підсумок виступу житомирського клубу в Лізі конференцій

Ігор ЯВОРСЬКИЙ: «Дебют Полісся в єврокубках виявився провальним»
Twitter. Ігор Яворський

Відомий у минулому футболіст, а потім тренер Ігор Яворський ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями про повторний поєдинок кваліфікації Ліги конференцій між футболістами «Полісся» та словенською «Олімпією», в якому сильнішими були люблянці – 1:2:

«Все сьогодні починалося в польському місті Глівіце - краще не придумаєш. Вже у першій атаці поліщуки почали писати історію, забивши свій дебютний гол в єврокубках. Все ж, такого спалаху, склалося враження, не сподівалися самі номінальні господарі. Як на мене, беручи до уваги чималий міжнародний досвід словенського клубу житомирцям слід було подбати в найближчі 10-15 хвилин про збереження своїх воріт недоторканими.

Рахунок 1:0 дуже підступний. Тому не потрібно було стрімголов бігти вперед, забувши про надійність тилу. А словенці немов цього тільки чекали, відновивши невдовзі паритет.

Становище «Полісся» стало критичним, бо для порятунку треба вже було забивати два голи, а як показав перший поєдинок в Любляні з прицілом в підопічних Імада Ашура були проблеми.

Щоб досягти зламу поліщуки після перерви зробили ставку на верхові передачі на висунутого вперед гренадера Пилипа Будківського.В кількох епізодах гостям було непереливки, проте вони вистояли. А в компенсований час «Олімпія» відзначилася вдруге. «Полісся» змушене достроково зійти з дистанції. Отак провально завершився дебют «Полісся» в єврокубках. Переконаний, що амбітне керівництво житомирського ФК чекало зовсім іншого підсумку. Схоже, часті зміни на тренерському містку якихось відчутних дивідендів поліщукам не приносять. Хоча на трансферному ринку були витрачені серйозні кошти. Все ж, будемо сподіватися, що в Житомирі найближчим часом обійдеться без оргвисновків, що Імад Ашур ще не вичерпав кредит довіри. Бо чергова відставка керманича та ще й на старті чемпіонату УПЛ може призвести до невдачі й на внутрішній арені.

Раніше ми повідомляли, що український боксер Олександр Усик, який має контракт з «Поліссям», звернувся до УЄФА через суддівство у матчі поліщуків проти словенської «Олімпії».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ноттінгем Форест – Вільярреал. Прогноз і анонс на товариський матч
Футбол | 02 серпня 2024, 06:53 0
Ноттінгем Форест – Вільярреал. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Динамо отримає багато грошей? Найбагатший клуб АПЛ націлився на Шапаренка
Футбол | 01 серпня 2024, 18:31 24
Динамо отримає багато грошей? Найбагатший клуб АПЛ націлився на Шапаренка

Англійський «Ньюкасл» націлився на українського футболіста

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viktor Shvachko
Компетннтно, Яворський знає, що каже!