Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бадмінтон
| Оновлено 30 липня 2024, 20:53
769
0

БУГРОВА: «Я стрибала за воланчиком. За правилами, якщо йде кров – тайм-аут»

Українка розповіла про свої емоції від виграного матчу в бадмінтоні на ОІ

| Оновлено 30 липня 2024, 20:53
769
0
БУГРОВА: «Я стрибала за воланчиком. За правилами, якщо йде кров – тайм-аут»
НОК. Поліна Бугрова

Дебютантка Олімпійських ігор Поліна Бугрова розповіла про свої емоції від першого виграного матчу – над чешкою Терезою Швабіковою – у бадмінтоні на Олімпіаді-2024:

«Зізнаюся, я трохи нервувала. Ми дуже часто граємо з Терезою і ви бачите, це була дуже емоційна гра. Суперниця дещо старша за мене, тому вона більш досвідчена в деяких моментах. Вона знає, як грати, як заспокоїти себе, як працювати далі.

Моя проблема в тому, що я не дуже впевнена у собі, я втрачаю рішучість, якщо гра починає йти не за моїм сценарієм. Розумію, що мені треба більше працювати в цьому напрямку, і все буде добре Суперниця була спокійніша, ніж я, вона бачила, що в певних моментах я нервую. Вона дуже добре грала, тому я особливо щаслива закінчити гру перемогою.

Наприкінці другого сету вийшли медики? Я стрибала за воланчиком. Це не та травма, через яку варто зупиняти гру, але, за правилами, якщо в гравця йде кров – потрібно взяти обов’язковий тайм-аут. Я навіть не хотіла робити жодних перев’язок, тому що я не люблю, коли щось зайве відчувається на нозі. Але організатори наполягли на тому, щоб зробити мені бандаж. Але він був доволі зручним і зовсім не заважав грати, тому я дуже вдячна медикам.

Емоції? Я дуже задоволена тим, що принесла Україні перемогу на своїй першій Олімпіаді. Я одна із наймолодших представниць у бадмінтоні взагалі за всю історію України. Тому я щаслива!

Чи вірила у шанс виступати на ОІ? Навіть не думала. Ми з тренером розуміли, що я одна з наймолодших спортсменок у європейському та світовому бадмінтоні. Але ми поставили амбітну мету і тренувалися, щоб вийти на найвищий рівень. Ми розуміли, що найскладніше – це побороти свої емоції та показати свої найкращі здібності попри всі зайві фактори.

Стиль суперниць? Мені більше імпонує змагатися із суперницями-представницями азіатської школи. Вони домінують в нашому виді спорту, тому ми стежимо за їхньою підготовкою, щось беремо до своєї системи тренувань.

Підтримку під час матчу? Сьогодні я відчувала підтримку вболівальників. Я дуже люблю таку атмосферу, люблю, коли дуже багато людей мене підтримують, тож дякую кожному, хто вболівав!»

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лівий Берег – Минай. Прогноз і анонс на матч за право грати у Прем'єр-Лізі
Футбол | 30 липня 2024, 16:30 22
Лівий Берег – Минай. Прогноз і анонс на матч за право грати у Прем'єр-Лізі

Обидві команди пробилися до фіналу турніру, перемігши суперників у серіях пенальті

Джошуа розкритикував Ф'юрі за образи в бік Усика
Бокс | 30 липня 2024, 08:31 1
Джошуа розкритикував Ф'юрі за образи в бік Усика

Ентоні радий, що Тайсон не став абсолютним чемпіоном

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.