Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бадмінтон
| Оновлено 30 липня 2024, 16:06
900
0

Бугрова прокоментувала свій виступ на Олімпійських іграх

Олімпіада-2024 стала дебютною в кар'єрі Поліни

| Оновлено 30 липня 2024, 16:06
900
0
Бугрова прокоментувала свій виступ на Олімпійських іграх
Getty Images/Global Images Ukraine. Поліна Бугрова

Українська бадмінтоністка Поліна Бугрова прокоментувала перемогу над чешкою Терезою Швабіковою у 2-му турі групового етапу Олімпійських ігор 2024:

«Задоволена перемогою, але якість гри була не дуже у певні моменти. Але я дуже задоволена закінчити виступи на Олімпіаді перемогою. Дуже радію, що змогла здобути цю перемогу і довести, що я сильніша.

Дуже емоційна була гра. Ми часто граємо одна проти одної, я завжди виходжу вперед, але не знаю, як довести це до кінця партії. Так буває, це досвід, ще тільки вийшла з юніорок. Вона — досвідченіша гравчиня, розуміє, як контролювати цю ситуацію. Але я дуже рада, що змогла закінчити матч на свою користь.

Інколи я змінюю свій стиль гри — чи тому, що нерви через те, що щось не виходить. Мені треба триматися тієї сторони, коли я емоційна, агресивна, вірю в себе. Тоді все виходить дуже добре, я набираю очки, легко забиваю розіграші й все йде, як треба. Необхідно робити це від початку до кінця, і тоді все буде добре

Все ще важко грати, бо вітер міняється на кожному корті. Перший матч грала на третьому корті, другий — на першому і теж сильно дмухало по боках. У кожної з нас було достатньо помилок, але це нормально. Головне на цьому рівні вміти контролювати та намагатися грати якомога спокійніше. Коли ти впевнена в собі, всі удари, всі переміщення по корту йдуть, як треба. А якщо губиш той бік, коли ти спокійна та можеш грати — все йде по аутах і вже не можеш контролювати ситуацію та себе. А опонентці легше набирати очки, бо найменша деталь може все змінити.

Мені треба бути більш впевненою у собі, не змінювати малюнків [гри], якщо вони працюють та йти лише вперед, намагатися бути більш впевненою у собі. У мене вже багато арсеналу є, я можу грати на високому рівні. Трішки іноді сумніваюся у своїх рішеннях, у переміщеннях та ударах. Треба просто йти вперед, не обертатися і все буде добре».

Олімпіада-2024 стала дебютною в кар'єрі Поліни Бугрової. Вона єдина представляла Україну в бадмінтоні на Іграх у Парижі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шанс для українок. Друга ракетка світу вилетіла з Олімпіади-2024
Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 15:39 9
Шанс для українок. Друга ракетка світу вилетіла з Олімпіади-2024

Коко Гофф програла Донні Векич у 1/8 фіналу Ігор у Парижі

Усик відреагував на поразку Ловчинського нокаутом на старті Олімпіади-2024
Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 21:04 0
Усик відреагував на поразку Ловчинського нокаутом на старті Олімпіади-2024

Олександр був присутній на арені під час поєдинку Дмитра проти Теремоана Джуніора

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.