Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 28 липня 2024, 18:23
2254
7

Йожеф САБО: «Шкода, що Шахтар і Динамо не відпустили гравців на Олімпіаду»

Колишній тренер збірної похвалив українців за гру з Марокко

| Оновлено 28 липня 2024, 18:23
2254
7
Йожеф САБО: «Шкода, що Шахтар і Динамо не відпустили гравців на Олімпіаду»
dynamo.kiev.ua. Йожеф Сабо

Колишній головний тренер київського «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо був одним із тих, хто уважно стежив за перипетіями боротьби у другому матчі групового раунду Олімпіади-2024, в якому українська збірна перемогла Марокко – 2:1. Емоції від цієї гри він висловив кореспонденту Sport.ua.

– Наші футболісти – молодці, молодці і ще раз молодці. – радісно сказав Йожеф Йожефович. – Щоправда, можна сказати, що їм пощастило. У першому таймі поєдинку з Марокко підопічні Руслана Ротаня дуже добре зіграли. А от коли після вилучення Салюка стали грати удесятьох, то було важко. Але все одно – молодці. Все ж зуміли знайти свій шанс і скористатися ним.

– Перед останнім туром групового раунду турнірна ситуація скалась таким чином, що усі чотири учасники мають по 3 очки. Які ваші очікування від заключного матчу з Аргентиною?
– Що тут можна сказати… Звісно, я хотів би, щоб наші олімпійці виграли, адже нинішнє турнірне становище у групі повторює те, яке було у нашої національної збірної на недавньому чемпіонаті Європи. Тоді теж після двох турів у всіх команд була однакова кількість очок – по три. Аргентина – суперник непростий, у його складі грає кілька футболістів з національної збірної. Вже вкотре доводиться шкодувати, що наша олімпійська команда недорахувалася 4-5 провідних гравців із «Шахтаря» та «Динамо». Та все ж будемо сподіватись на те, що наші хлопці зуміють показати характер і здобути позитивний результат в історичній для нашої країни Олімпіаді.

Раніше відомий експерт Олег Федорчук відзначив якості, завдяки яким українці здолали команду Марокко.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Клаусула – 50 млн євро. Скаути Шахтаря вивчають 16-річного Віні Ферраза
Футбол | 28 липня 2024, 15:25 15
Клаусула – 50 млн євро. Скаути Шахтаря вивчають 16-річного Віні Ферраза

До сфери уваги «гірників» потрапив талант бразильського «Греміо»

Українська бадмінтоністка Бугрова дебютувала на Олімпійських іграх
Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 17:10 0
Українська бадмінтоністка Бугрова дебютувала на Олімпійських іграх

Поліна у першому поєдинку на Олімпіаді програла Грегорії Марісці Тунджунг

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fitness.sports
Динамо и Шахтёр отпустило некоторые своих игроков, они приняли активное участие в голах сборной. Сомневаюсь Что Сабо если бы вновь был тренером Динамо повторил эти слова и отпустил ведущих игроков. У Динамо таких много. Да и ещё момент лиги. чемпионов
Василь Чорний
Дуже добре що не ввдпустили
aleks8-48
Динамо зрозуміти можна,вони зараз в активній фазі ЛЧ,а ось для Шахтаря важливіше товарняки гоняти. Яка там олімпійська збірна країни? Який там престиж,якоїсь України? Ахметов відтегнув якусь частку з поцупленного на медицину і лабзайте його за це в дупу. Ви ще улюблені іграшки забажали? З вашої олімпіади навару неякого. 
zelc006
Зато відмазування 100 пдове...
vazazh
Да за таке блядсчьво треба наказувати - по 1 млн. евро з кожного заспанця Кому потрыбны цы сраны ДК та ШД, все просруть, ще на першому грапорму. Але ыгнорувати ыентереси хбырноъ? ЧСталын послав грацыв пасти мыдвыдыв, а цю срану проросыйську банду ахметолва та бравиыв супуысят - прикончмити на мысцы. Засрпанецб шева, не здатний ны на щор, бо давно цы засранцйы були вне футблоа