Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 липня 2024, 20:00
973
1

Динамо Загреб – Шахтар. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 26 липня 2024, 20:00
973
1
Динамо Загреб – Шахтар. Прогноз і анонс на товариський матч
ФК Шахтар. Маріно Пушич

26 липня пройде товариський матч, у якому «Динамо» Загреб зустрінеться із «Шахтарем» Донецьк. Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Динамо Загреб

Команда була одним із грандів безперечно сильного югославського футболу, неодноразово в ті часи виграючи і чемпіонат, і кубок. Після розпаду країни та здобуття Хорватією незалежності сині стали місцевим флагманом. Особливо в цьому столітті – досить сказати, що навесні тут оформили вже 25-те золото, а з 2005/2006 лише одного разу, Рієка 8 років тому, фінішувала вище за столичний клуб. Крім того, він завжди намагається проявити себе і в єврокубках. Так, 2022-го вдалося пробитися знову до групового раунду Ліги чемпіонів. Минулого літа там вилетіли з кваліфікації, у Лізі Європи також не затрималися. Натомість потім дійшли до 1/8 фіналу Ліги конференцій. Зараз хочеться більшого, і, схоже, тому з'явилися в обоймі легіонери, Ммае з Ференцвароша та Рауль Торренте з Леганеса. Адже всі звикли, що це із Загреба їдуть на Захід, а не навпаки.

Ставки на матч Динамо Загреб – Шахтар Донецьк

Шахтар Донецьк

Клуб минулого сезону проявив себе гірше, ніж роком раніше, у єврокубках: знову був третім у групі Ліги чемпіонів (ще й Барселону заслужено обіграв), але у Лізі Європи вже у лютому вибув від нестабільного Марселя. Так, потім вдалося оформити золотий дубль на внутрішній арені, але це вже сприймається як обов'язкова програма, а не досягнення. Зараз відносно незабаром початок сезону в УПЛ, але, головне, Ліга чемпіонів розпочнеться лише восени, так що Пушич має час, щоб вписати в команду новачків, Граама, Франьїча та Фесюна і подумати, хто потрібен з тих, що повернулися з численних оренд. Не дивно, що результати контрольних матчів протилежні, і перемога над Бешикташем та розгром Різеспора чергуються з поразками від Бачки-Тополи та Іпсвіча.

Статистика особистих зустрічей

У Лізі чемпіонів гірники вигравали обидва поєдинки 2008-го і двічі закінчували внічию через 11 років. Між цими протистояннями були три товариські матчі, і вони дали всі можливі результати: нічия і по перемозі кожної зі сторін.

Прогноз

GGBET вважає, що гірники не набагато, але сильніші. Але загалом пара рівна, і з урахуванням того, як команди мало пропускали у більшості поєдинків влітку, варто ставити на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,76).

Прогноз Sport.ua
Динамо Загреб
26 липня 2024 -
20:00
Шахтар Донецьк
Тотал менше 2.5 1.76 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
Родной Шахтёр постепенно прибавляет в качестве игры, поэтому должны побеждать без напряга.