Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
451
0

Спортивний директор Руха пояснив, для чого клуб орендував Семотюка

Володимир Лапіцький розглядає додаткові варіанти підсилення команди

Спортивний директор Руха пояснив, для чого клуб орендував Семотюка
ФК Рух. Володимир Лапіцький та Владислав Семотюк

Спортивний директор львівського «Руха» Володимир Лапіцький прокоментував підписання півзахисника «Кривбаса» Владислава Семотюка:

«Владислав Семотюк добре проявив себе в УПЛ у складі «Кривбаса» та «Миная». Ми також знали про нього ще у часи його виступів за «Прикарпаття» у Першій лізі. Це дуже хороший футболіст.

«Рух» взяв Владислава в оренду, адже клубу потрібна якісна конкуренція на всіх позиціях, а у випадку із Семотюком – у центрі поля. Протягом сезону не можна виключати фактори травм, викликів гравців у національні та молодіжні збірні, тому нам потрібне було підсилення, щоб розширити обойму команди. Тоді як Владислав це саме той футболіст, якого ми шукали у центр поля. Сподіваємось, що Семотюку вдасться проявити себе у «Русі» в усій красі і він допоможе команді здобувати позитивний результат. Зараз все залежить від нього: якщо він добре себе зарекомендує, то ми задумаємось про підписання повноцінного контракту та трансфер гравця.

Це не перше наше підсилення цього літа і вже видно, як чудово вписався в ігровий малюнок команди Ігор Краснопір. Його голи у матчах проти «Вереса», «Кечкемета» та «Штурму» яскраво це демонструють. Ігор чудово працює на тренуваннях і помітно, як він викладається в підготовчому процесі. Колектив добре його прийняв і Краснопір швидко адаптувався у команді. Він швидко порозумівся з партнерами, персоналом і всі відзначають його скромність та вихованість – таким гравцям завжди раді у «Русі».

Ми розглядаємо ще різні можливості підсилення команди. Наш селекційний відділ на чолі з Олегом Гарасом активно переглядає футболістів різних профайлів і надає звіти тренерському штабу та керівництву клубу. Втім зазначу, що ми не будемо брати аби-кого, а підсилюватимемось лише якісними футболістами. У «Руху» є велика кількість власних талановитих вихованців і перспективної молоді. Віталій Пономарьов регулярно дає можливість проявити себе у першій команді гравцям з «Руху-2», команди U-19 та іншим вихованцям клубної Академії. Перед початком нового сезону хлопці мають змогу показати себе і довести, що вони заслуговують на ігровий час у чемпіонаті України».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ШЕВЧЕНКО: «Збірна U-19 виконала всі завдання, які перед нею стояли»
Футбол | 26 липня 2024, 11:57 1
ШЕВЧЕНКО: «Збірна U-19 виконала всі завдання, які перед нею стояли»

Президент УАФ – про виступ команди Дмитра Михайленка на чемпіонаті Європи

Українські тенісистки дізналися перших суперниць на Олімпіаді в Парижі
Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 12:37 12
Українські тенісистки дізналися перших суперниць на Олімпіаді в Парижі

Матчі першого раунду в обох розрядах відбудуться 27 і 28 липня

На ОІ-2024 встановлено перший світовий рекорд
Олімпійські ігри | 25.07.2024, 15:03
На ОІ-2024 встановлено перший світовий рекорд
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.