Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 липня 2024, 10:10
296
0

Владислав СЕМОТЮК: «Хочу заявити про себе в Руху»

Новачок «Руха» прокоментував свій орендний перехід у львівській клуб

| Оновлено 26 липня 2024, 10:10
296
0
Владислав СЕМОТЮК: «Хочу заявити про себе в Руху»
ФК Рух. Владислав Семотюк

Новий півзахисник «Руха» Владислав Семотюк прокоментував свій орендний перехід у львівській клуб.

– Владиславе, як у тебе виник варіант перейти в «Рух»?

– Мій агент вийшов на контакт із «Рухом». Тренерський штаб оцінив мої можливості та проаналізував попередні виступи. В клубі захотіли, щоб я приєднався до команди, адже їм сподобалась моя гра. Мені ж було цікаво долучитись до цього амбітного проєкту.

– Про що ти вже говорив з Віталієм Пономарьовим? Як оціниш конкуренцію на своїй позиції?

– Ще до приїзду в Словенію я говорив із Віталієм Пономарьовим і ми обговорили мою роль у «Руху». В команді багато якісних гравців у центрі поля, але я не боюсь конкуренції і готовий до важкої роботи. Далі потрібно доводити, що я заслуговую грати в стартовому складі «Руху».

– Як тебе зустріли в команді?

– Колектив дуже дружній і всі тепло прийняли мене. Ще не зі всіма встиг поспілкуватись, адже лише нещодавно прибув у розташування клубу. Втім я не сумніваюсь, що все буде чудово.

– Які перші враження від тренувань, як проходить підготовка до сезону?

– Після відпустки, ще будучи у «Кривбасі», я встиг провести тижневий цикл підготовки. Далі була певна пауза, бо потрібно було врегулювати всі питання щодо переходу в «Рух», але тепер я вже знову тренуюсь і готуюсь до нового сезону. Відчувається, що тренування дуже інтенсивні, а основний акцент робиться на роботу з м’ячем. Крім того, тренувальний табір «Руху» у Словенії знаходився у горах, там було специфічне повітря, тож до місцевих умов також треба було адаптуватись. На зборах за кордоном дуже цікаво грати проти команд з інших країн. Можна вивчити нові для себе стилі гри, футбольну філософію, які тенденції можна побачити в грі іноземних клубів. Приємно, що у «Руху» були дуже різноманітні та сильні суперники на зборах і дуже цікаво було їм протистояти. Тепер ми повернулись додому і продовжуємо підготовку до нового сезону на клубній базі.

– Ти обрав для виступів 91-й номер. Чому саме його?

– Якщо чесно, то я хотів обрати 17-й номер, адже майже завжди грав саме під ним. Втім виявилося, що 17-й, а також 71-й номер, який я мав у «Минаї», були зайняті. Я назвав ще кілька номерів, але й вони належали іншим гравцям, тому зрештою обрав 91-й номер. Це хороше число, сподіваюсь, воно принесе мені вдачу.

– Які цілі ти ставиш перед собою напередодні нового сезону?

– Хочу заявити про себе, граючи в такому амбітному клубі, як «Рух». Треба пробитись в основний склад команди і для цього слід багато працювати. Постараюсь довести, що я заслуговую на ігровий час і разом з командою ми здатні виконувати найважчі завдання та досягати позитивних результатів.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.