Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 липня 2024, 21:06
1123
0

Андрій ПОЛУНІН: «Це була найкраща гра Динамо за останні роки»

Екс-гравець збірної України вважає, що кияни могли забити й більше

| Оновлено 24 липня 2024, 21:06
1123
0
Андрій ПОЛУНІН: «Це була найкраща гра Динамо за останні роки»
ФК Динамо

Колишній гравець національної збірної України Андрій Полунін ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями про перемогу київського «Динамо» над сербським «Партизаном» в другому раунді Ліги чемпіонів (6:2):

– Кажуть, що команда грає так, як дозволяє їй суперник. Так ось, в польському Любліні кияни повністю домінували, й гості повинні бути задоволені, що поступилися лише з таким рахунком.

Якщо відверто, давно не бачив динамівців такими мотивованими, заточеними на боротьбу за кожен м'яч. Мабуть, для них стимулом слугувала недавня поїздка «партизанів» на спаринги до країни-агресора – росії. Таке не пробачають, й в цьому випадку найефективніше покарання – розгром опонента. Думаю, що це була найкраща гра киян за останні роки.

Цей поєдинок вони провели практично на одному подиху, суперник банально не встигав за розвитком подій на футбольному полі. Відчувається, що в «Динамо» зараз чудовий мікроклімат, всі горять бажанням демонструвати своє вміння. Дається взнаки довіра головного тренера Олександра Шовковського до своїх підопічних. Зокрема, подивіться, як зараз феєрить Владислав Кабаєв, хоча ще недавно багато хто з експертів вважав, що цей гравець не підходить «Динамо».

Переконаний, що динамівці влучили в «яблучко» із запрошенням Олександра Піхальонка. У матчі ЛЧ він вийшов на заміну, не відразу впіймав ритм гри, але поступово оговтався й під завісу вже був на видноті. Я добре знаю можливості Піхальонка по спільній роботі в «Дніпрі-1» й впевнений, що через 3–4 поєдинки «Динамо» вже важко буде собі уявити без цього креативного виконавця.

Все ж, хоча кажуть, що переможців не судять, проте й в киян були перепади в грі, чим й скористалася белградська команда, коли двічі забила. Не можна втрачати концентрацію, навіть якщо в тебе тотальна перевага. Сподіваюся, динамівці це врахують й в наступних баталіях доведуть невипадковість свого злету в Любліні.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

НАТО та Сербія. У Партизані скандально відреагували на слова Шовковського
Футбол | 24 липня 2024, 01:59 44
НАТО та Сербія. У Партизані скандально відреагували на слова Шовковського

Генеральний директор клубу Мілош Вазура прокоментував відміну заходів з Динамо

Футбол на Олімпіадах. Українське підґрунтя, єврозасуха і всі чемпіони
Олімпійські ігри | 24 липня 2024, 13:22 15
Футбол на Олімпіадах. Українське підґрунтя, єврозасуха і всі чемпіони

Оглядач Sport.ua згадує, як відбувалися футбольні турніри на Олімпійських іграх

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.