Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 липня 2024, 15:46
1615
0

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «У грі з сербами Динамо виглядало солідно»

Ексгравець «Динамо» вважає, що українці виділялися командною грою

| Оновлено 24 липня 2024, 15:46
1615
0
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «У грі з сербами Динамо виглядало солідно»
УПЛ. Сергій Ковалець

Впевнена перемога київського «Динамо» над бєлградським «Партизаном» у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів (6:2) неабияк порадувала як українських вболівальників, так і фахівців. Один з них, колишній гравець динамівської команди першої половини 90-х Сергій Ковалець, поділився із Sport.ua думками про цю звитягу.

– Враження від гри позитивні. Я дивився контрольні матчі, які «Динамо» проводило у підготовчий період в Австрії – і вже в них мені команда сподобалась. Швидкістю, агресією і грою вперед. Слід відзначити, що у динамівців були хороші суперники на тренувальному зборі – зокрема, німецькі команди. Тому зважаючи на це, я чекав у матчі з «Партизаном» гарної гри. І результат 6:2 дає нам гарний привід для того, щоб ми вийшли у наступний раунд.

– Як гадаєте, можливо, «Партизан» не виявився таким суперником, по якому можна оцінити справжні можливості «Динамо?

– Не дивлячись на те, яким був «Партизан» у вчорашньому матчі, хотів би відзначити гру «Динамо». Зрозуміло, що для того, аби вийти в основну сітку етапу Ліги чемпіонів, потрібно більше зусиль – адже там будуть сильніші клуби. Тож є ще над чим працювати. У вчорашньому матчі були хороші емоції. Динамівці переграли команду, яка їздила до росії. Весь світ туди не їздить, УЄФА виключила всі російські клуби, а ФІФА збірну від участі у матчах під їхньою егідою через розв’язану війну в Україні. А серби їдуть і розповідають, що ми браття – і українці, і росіяни. Тому результат вчорашнього матчу вдвічі приємніший для наших вболівальників, для України та для захисників нашої держави, які воюють на передовій.

– Хто з виконавців «Динамо» вам сподобався?

– Якраз тут я хотів би відзначити всю команду. Вона відіграла солідно. Виграє і програє команда – це банальні слова, але так воно є. Точно так само як і захищається та атакує вся команда. Тому що багато пишуть про те, що у захисті є проблеми і навіть називають прізвища окремих оборонців. Однак потрібно дивитись, як захищається не той чи інший гравець, а вся команда. Тож повторюсь: хочу виділити всю команду, яка порадувала наших вболівальників. Вітаю клуб «Динамо» з тим, що зробили гарний заділ для матчу-відповіді.

– Що скажете про офіційний дебют Олександра Піхальонка?

– У матчі з «Партизаном» він зіграв корисно. Це досить розумний гравець, він є гарним підсиленням київського «Динамо». Так само, як і Максим Брагару та Валентин Рубчинський, які сьогодні будуть грати на Олімпіаді.

– У разі виходу «Динамо» до наступного раунду єврокубкового турніру його суперником стане шотландський «Глазго Рейнджерс».

– Це серйозний клуб із багатими традиціями, грати з яким будь-кому нелегко. Британський футбол – це силова манера боротьби, натиск, бійцівські якості, небезпечні «стандарти» і вміння грати на «другому поверсі». Все це «Глазго Рейнджерс» демонструє тривалий час, тож суперник у його особі досить серйозний.

Раніше ми повідомляли, що «Динамо» побило особистий антирекорд 24-річної давнини.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Узбекистан U-23 – Іспанія U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024
Олімпійські ігри | 24 липня 2024, 15:11 1
Узбекистан U-23 – Іспанія U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Непристойний рахунок. Динамо знищило Партизан у першій грі
Футбол | 23 липня 2024, 22:57 180
Непристойний рахунок. Динамо знищило Партизан у першій грі

Команда Шовковського пропустила першою, але потім розібрала суперників на запчастини

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.