Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 липня 2024, 14:29
295
3

Олег КУЗНЄЦОВ: «Партизан цілком по зубах Динамо»

Екс-захисник «Динамо» – про матч проти «Партизана»

| Оновлено 23 липня 2024, 14:29
295
3
Олег КУЗНЄЦОВ: «Партизан цілком по зубах Динамо»
УАФ. Олег Кузнєцов

Колишній захисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов поділився очікуваннями від першого матчу другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Партизана» (23 липня, 21:00):

– Цей суперник цілком по зубах «Динамо». Але, у зв'язку з тим, що «Партизан» декларує дружбу з росіянами, і брав участь у турнірі в росії, більше розмов у контексті майбутнього протистояння не про футбол, що посилює психологічний тиск. Суперник буде тиснути таким чином і далі, а наші – відповідати. Що стосується футболу, то балканська школа завжди була хорошою. Головне для «Динамо» – не перегоріти, не піддатися на провокації.

– Чи вдалося «Динамо» посилити склад у міжсезоння, і хто з новачків здатний зіграти важливу роль у матчах із «Партизаном»?
– Думаю, що Шовковський поки розраховуватиме на основний склад минулого сезону. Проти «Партизана» шанс зіграти і якісно вплинути на гру має тільки один новачок - колумбійський захисник Себальос.

– Піхальонок не має шансів одразу стати основним у «Динамо»?
– На його позиції грають і Шапаренко, і Буяльський, тому, мені здається, Піхальонок почне на лаві запасних. На нього розрахунок більше - на майбутнє.

– У якому стані нині перебувають динамівські збірники, і чи варто розраховувати на них у липневих матчах повною мірою?
– Десяти днів відпочинку достатньо для того, щоб прийти в норму. Зі свого досвіду знаю, що після довгого сезону, який завершується великим турніром, таким, як чемпіонат Європи чи чемпіонат світу, на відновлення потрібно десь 20 днів. Однак, як уже є. Важливо, що збірники не встигли втратити форму після чемпіонату Європи. Найбільше на Євро-2024 були задіяні Шапаренко та Тимчик – на них будемо сподіватися і в поєдинках із «Партизаном».

– На польському стадіоні «Динамо» почуватиметься справді по-домашньому?
– Без сумніву, бо наша команда вже звикла грати за кордоном, а вдома – без глядачів. Однак цього разу, в Любліні, сподіваюся, арена буде заповнена вщерть і, зважаючи на відсутність уболівальників гостьової команди, «Динамо» отримає потужну підтримку.

– На зборі в Австрії кияни провели три спаринги з німецькими клубами. Акцент зроблено на готовності до силового футболу, на здатності отримати результат незважаючи ні на що?
– Так, тому що ігри з німецькими командами – це завжди корисно, це дуже цінна інформація для головного тренера. Не треба звертати увагу на рахунок цих спарингів, бо німці тільки почали підготовку до нового сезону. Однак, я впевнений, на міць «Динамо» точно перевірку пройшло.

– Якою має бути стратегія домашнього матчу з «Партизаном»?
– «Динамо» зараз не зможе активно пресингувати і підтримувати високий темп гри протягом усіх 90 хвилин. Тому обидві команди чекатимуть на чиюсь грубу помилку, і результативним цей матч не стане. Поєдинок у Любліні буде розвідкою, і все вирішиться в другій зустрічі – у Белграді. Вона пройде без глядачів, що дуже добре для «Динамо».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
якщо не буде недооцінки...
Alex Moos
Дырку на мыло , никуда вы не пройдёте