Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 23 липня 2024, 11:51
683
0

Світоліна розповіла про мотивацію на Олімпіаду-2024

Українська тенісистка – про підготовку до головного спортивного старту чотириріччя

| Оновлено 23 липня 2024, 11:51
683
0
Світоліна розповіла про мотивацію на Олімпіаду-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла, як готуватиметься до Олімпійських ігор 2024 року, що відбудуться в Парижі, і зізналася, у чому братиме мотивацію на кортах у французькій столиці.

«Я дуже рада, що в мене є можливість потрапити і виступати на Олімпіаді в такий важкий час для нашої країни. Сподіваюся, що зможу підготуватися, тому що в сезоні було дуже багато змагань, і Олімпіада одна з них. Тобто щотижня у нас є турніри, на яких ми виступаємо і потрібен час, щоб підготуватися. Після Вімблдону я трохи відпочила, бо в мене були проблеми зі спиною. Зараз уже тренуюся, поїду до Парижа вже за кілька днів, щоб підготуватися і добре виступити. Сподіваюся, що все буде добре і буду себе нормально почувати.

Треба багато часу приділяти психологічній підготовці. Для мене це дуже важливо, тому що кожного дня багато поганого відбувається в Україні. Треба себе налаштовувати кожного дня. У мене є моя рутина, яку я роблю кожного дня, але дуже важко щось прогнозувати. Треба щодня себе налаштовувати на роботу, на те, що ти можеш контролювати, на свій психологічний стан, щоб була можливість працювати. Потрібно віддаватися на 100% тій праці, яку ти робиш щодня для професійного спорту. Це важко. Це для всіх спортсменів, для кожного з нас, для кожного українця дуже важко.

Я завжди нагадую собі, що в нас є дівчата і хлопці, які захищають нашу країну на фронті, їм удесятеро важче. Граючи десь – це для мене шанс проявити себе як українку, щоб люди дивилися і вболівали за мене, вболівали за Україну. Щоразу, коли я виходжу, я представляю не тільки себе, а й свою країну. І для мене дуже важливо здобувати ці маленькі перемоги, але, мабуть, вони й великі. Хочу, щоб кожен день був наповнений приємними моментами для нашої країни», – розповіла Еліна.

Раніше Еліна Світоліна показала, як хлюпається в басейні разом із донькою.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.