Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 21 липня 2024, 20:23
222
0

ВІДЕО. Як збірна України U-19 готувалася до вирішального матчу з Італією

Українська команда 21 липня о 21:00 проведе вирішальний матч групи ЧЄ

| Оновлено 21 липня 2024, 20:23
222
0
ВІДЕО. Як збірна України U-19 готувалася до вирішального матчу з Італією
УАФ

Сьогодні, 21 липня юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 р.н.) проведе свій третій і вирішальний матч групового раунду Євро-2024 U-19 – проти Італії.

Матч Україна – Італія відбудеться в Ларні на стадіоні «Інвер Парк». Початок гри – о 21:00 за київським часом. У паралельному поєдинку групи у той же час зіграють Норвегія та Північна Ірландія.

У двох перших матчах турніру українська команда зіграла внічию – 0:0 і з господарем змагань, Північною Ірландією, а також із Норвегією. Тоді як Італія двічі перемогла своїх опонентів і достроково гарантувала собі перше місце в групі й участь у півфіналі.

Синьо-жовтим призову позицію й путівку на чемпіонат світу забезпечить лише перемога в третьому турі. В іншому разі доля української команди залежатиме від підсумку зустрічі конкурентів, в якій синьо-жовтим на руку буде нічия.

Головний тренер юнацької збірної України Дмитро Михайленко: «Перед грою з Італією всі розуміють, що потрібно тільки перемагати, щоб потрапити в півфінал. Тому нам треба вийти на поле з холодною головою, ризикувати і зробити все, щоб створювати моменти і в першому, і в другому таймі, мати баланс – дуже обережно зіграти в обороні, але й знаходити свої шанси в атаці.

Ми робимо акцент і на індивідуальних якостях італійців, і на командних. Італія – одна з тих команд, які стоять на цьому турнірі окремо, у неї дуже якісні гравці, які можуть вирішити епізод за рахунок індивідуальних дій. Можу виділити декількох виконавців. Це Пафунді, Камарда – молоді, але дуже талановиті. Уся група атаки в Італії дуже сильна».

ВІДЕО. Як збірна України U-19 готувалася до вирішального матчу з Італією

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.