Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2024, 11:45
587
0

Пономарьов поділився планами Руха на завершальний етап підготовки

Львів'яни завершили збір у Словенії

| Оновлено 21 липня 2024, 11:45
587
0
Пономарьов поділився планами Руха на завершальний етап підготовки
УПЛ. Віталій Пономарьов

На мажорній ноті львівські футболісти завершили закордонний етап підготовки до нового сезону. Перед поверненням додому вони завдали поразки австрійському «Хартбергу» – 2:0.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов дав оцінку виконаній роботі підопічними:

– Збір в Словенії з двома виїздами до сусідньої Австрії був дуже корисним. Звичайно, десь вибивало з колії, що ми не змогли зіграти в контрольних матчах в оптимальному складі через те, що кілька наших гравців тільки відновлюються після травм, по-друге, маємо ми своїх представників в олімпійській збірній України, яка завершує підготовку до Ігор в Франції, але загалом, я задоволений ставленням підопічних до своїх обов'язків.

– Чи не вперше разом з головною командою виїжджала велика група вихованців клубної академії. Вони виправдали сподівання?

– Переконаний, що цей збір в Словенії запам'ятається хлопцям надовго. Так, їм було важко витримувати навантаження, але тепер вони вже знають, над чим треба працювати, аби прогресувати. Зрештою, й я одержав про нашу зміну вичерпну інформацію.

– Спарингами задоволені?

– Так. Це дуже цінний досвід, адже довелося виясняти стосунки з представниками різних футбольних шкіл. Тішить, що взяли гору над авторитетними командами австрійської Бундесліги - «Штурмом» та «Хартбергом».

– В розташуванні «Руха» на цьому закордонному етапі підготовки знаходився потенційний новачок- опорний півзахисник Владислав Семотюк, який минулого сезону виступав за «Минай». Як пройшли його оглядини?

– Я ще не визначився, чи продовжить він кар'єру в «Руху». Після повернення до Львова в Семотюка ще буде дві нагоди проявити себе: 27 липня в спарингу з «Агробізнесом», а суперник у контрольному матчі 3 серпня ще уточнюється.

– Стартовий поєдинок чемпіонату УПЛ за участю «Руха» вже остаточно буде перенесений?

– Так, я володію інформацією, що гравці «Руха» Олег Федор, Ігор Краснопір та Олексій Сич будуть включені до заявки олімпійської збірної України з футболу, що незабаром виступатиме на Іграх в Франції й тому львівський клуб матч першого туру УПЛ проведе в один з резервних днів.

Раніше повідомлялося, що «Рух» відмовився від нігерійського новачка.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.