Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2431
5

Феноменальна команда. Екс-гравець Шахтаря розповів сербам про Динамо

Ігор Дуляй особливо виділив у складі «біло-синіх» Шапаренка та Ярмоленка

Феноменальна команда. Екс-гравець Шахтаря розповів сербам про Динамо
STARSPORT. Ігор Дуляй

Колишній півзахисник «Шахтаря» Ігор Дуляй, який донедавна очолював сербський «Партизан», напередодні матчу белградців проти «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів дав характеристику «біло-синім».

«Основна обойма «Динамо» – це українські футболісти, які грають за збірну. Зараз вони відправили кількох гравців до олімпійської збірної України, але мають дуже якісний склад та мають вибір на кожній позиції, для них не буде проблемою відпустити пару молодих гравців».

«Динамо» грає [домашні матчі в єврокубках] у Польщі, я навіть не впевнений, чи будуть у них вболівальники на трибунах. Я знаю, що вболівальники «Партизана» не зможуть бути там. Не викликає сумнівів, що у них буде патріотичний заряд і вони захочуть представити Україну якнайкраще. У них величезний рівень, і я чекаю на складний матч, незважаючи на те, що це не їхній домашній стадіон».

«У них феноменальна команда, Шапаренко – ключовий гравець, і його потрібно зупинити, але в них також є досвідчений Ярмоленко, він зробив хорошу кар'єру у найсильніших лігах».

«Я читав, що «Партизан» готувався, що вони дивилися усі матчі київського «Динамо» в підготовчому періоді, і це добре. Я б не прогнозував багато чого, сподіваюся, що «Партизан» переможе», – сказав Дуляй.

Перший матч між «Динамо» та «Партизаном» відбудеться вже найближчого вівторка, 23 липня.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
"Феноменального" Динамо нема вже з 1999 року... Але журналісти беруться вчергове за улюблену справу: розхвалюють посередніх колгоспників-мажорів, а потім вигадують причини їх провалу... Збірна нещодавно нічому не навчила Не знаю, що собою являє сьогоднішній Партизан, але будь-який середняк з не ТОП-5 ліг для ДК буде проблемою! А якщо попадуть на топ-5, то там і аутсайдери згвалтують киян без проблем!
Nick.Grabowski
Була народна команда Динамо Київ, а стала приватна контора Динамо Суркіси, команда з Конча-Заспи.  
Фанькин кот
Да ну, зачем преувеличивать-то? Уровень дынамки суркисовой - это Яблонец и Шкендербеу, Астана и Мальмё. И вылет из квалификации ЛК. Киприоты, короче....