Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 липня 2024, 23:16
2346
7

Євробаскет U-20. Україна обіграла Нідерланди та вийшла до Дивізіону A

Синьо-жовті у фіналі Дивізіону B зіграють проти команди Румунії

| Оновлено 20 липня 2024, 23:16
2346
7
Євробаскет U-20. Україна обіграла Нідерланди та вийшла до Дивізіону A
FIBA

Чоловіча збірна України U-20 з баскетболу виступає на Євробаскеті-2024 у Дивізіоні B.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

20 липня українські баскетболісти зіграли півфінальний матч турніру проти одноліток з Нідерландів. Українська команда програла першу чверть у шість очок, однак потім не залишила суперникам шансів у трьох наступних десятихвилинках і здобула перемогу з рахунком 70:58.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Назар Холод, який записав у свій актив 17 очок та 5 підбирань. Ефективним також був й Кирило Скутєльнік, який набрав 16 очок.

У фіналі українці зіграють з Румунією. Матч відбудеться завтра, 21 липня і розпочнеться о 20:30 за Києвом.

Завдяки цій перемозі українська команда гарантувала собі місце в Дивізіоні А!

Євробаскет U-20. Дивізіон B. Півфінал

Нідерланди – Україна – 58:70 (20:14, 13:20, 11:17, 14:19)

Україна: Холод 17 + 6 підбирань + 2 перехоплення, Скутєльнік 16 - 5 втрат, Ніколайчук 4, Колаволе 3 + 2 перехоплення, Сипало 2 + 11 підбирань + 4 передачі — старт, Карасьов 7 + 7 підбирань, Величко 6 + 3 передачі, Новіков 6, Кличко 4, Кабанов 2, Чорногрицький 0

Статистика гравців

Сітка плей-оф

Запис матчу

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andruha40
Молодці хлопці!!!!!!
Stanislav Matusevych
Особисто для мене велика несподіванка. Команда, в якій немає ані майстрів гри один в один, ані справжніх снайперів, із жахливим по турніру відсотком штрафних кидків, плюс на старті першої ж гри у групі травмувався основний центр, змогла підвищитися у класі! Це чисто тренерське досягнення. Вміє все ж таки Плеханов ставити своїм командам дисципліну, що на рівні 20-річних є дуже важливим фактором. Ось і сьогодні, після старту 0:8 та 3:14 та тайм-аутів потроху вдалося розібратися з розмінами у власному захисті та що робити з високим захистом нідерландців. І все, суперники так і не змогли якось перебудуватися. 
Що робити в елітному дивізіоні, велике запитання, але то буде лише через рік. Сьогодні ж варто подякувати тренеру та привітати гравців із несподіваним успіхом.
suforza1921
Молодці хлопці! Зізнаюсь, перші матчі з Вірменією та Молдовою не надихали оптимізмом. Адже угорці і шведи їм ледве не по +100 очок попривозили, а ми виграли куди скромніше і натужніше. А далі була поразка від шведів, і, здавалося, однозначно будемо грати за 9-16 місця. Але хлопці проявили характер. Особливо відмітив би вміння додавати по ходу матчу - це було і з угорцями, і зі шведами, і сьогодні. Так, працювати ще є над чим, особливо печалька штрафні кидки, але все попереду! Ми в еліті! Дякуємо за цей турнір і завтра вже будемо спокійно дивитися фінал з Румунією.
Р.S. А от шведи, які були буквально в трьох хвилинах від першого місця в нашій групі, відверто "попливли" у втішному турнірі і будуть завтра грати лише за 15 місце... 
C.Пеклов
молодці ,сьогодні кінець гри більш впевнений,ніж вчора,видно руку тренера.Бажаю успіху в фіналі!
Микола Захарченко
З перемогою !! В групі трохи розігрілися , а далі нарощували командні дії . Добре , що тренер довів до хлопців, як треба протистояти  нідерландцям після невдалого старту . Вже в першому дивізіоні ! Там треба прибавляти.
Андрій Заліщук
так тримати
maksimisgreat
Надо добавить в новость, что наши уже повысились в классе и вышли в дивизион А.