Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 20 июля 2024, 23:16
2293
7

Евробаскет U-20. Украина обыграла Нидерланды и вышла в Дивизион A

Сине-желтые в финале Дивизиона B сыграют против команды Румынии

| Обновлено 20 июля 2024, 23:16
2293
7
Евробаскет U-20. Украина обыграла Нидерланды и вышла в Дивизион A
FIBA

Мужская сборная Украины U-20 по баскетболу выступает на Евробаскете-2024 в Дивизионе B.

Все самые яркие моменты матча доступны в режиме Live в Telegram Sport.ua

20 июля украинские баскетболисты сыграли полуфинальный матч турнира против сверстников из Нидерландов. Украинская команда проиграла первую четверть в шесть очков, однако затем не оставила соперникам шансов в трех следующих десятиминутках и одержала победу со счетом 70:58.

Самым результативным игроком матча стал Назар Холод, который записал в свой актив 17 очков и 5 подборов. Эффективным также был и Кирилл Скутельник, который набрал 16 очков.

В финале украинцы сыграют с Румынией. Матч состоится завтра, 21 июля и начнется в 20:30 по Киеву.

Благодаря этой победе украинская команда гарантировала себе место в Дивизионе А!

Евробаскет U-20. Дивизион B. Полуфинал

Нидерланды – Украина – 58:70 (20:14, 13:20, 11:17, 14:19)

Украина: Холод 17 + 6 подборов + 2 перехвата, Скутельник 16 - 5 потерь, Николайчук 4, Колаволе 6 + 2 перехвата, Сипало 2 + 11 подборов + 4 передачи - старт, Карасев 7 + 7 подборов, Величко 6 + 3 передачи, Новиков 6, Кличко 4, Кабанов 2, Черногрицкий 0

Статистика игроков

Сетка плей-офф

Запись матча

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andruha40
Молодці хлопці!!!!!!
Stanislav Matusevych
Особисто для мене велика несподіванка. Команда, в якій немає ані майстрів гри один в один, ані справжніх снайперів, із жахливим по турніру відсотком штрафних кидків, плюс на старті першої ж гри у групі травмувався основний центр, змогла підвищитися у класі! Це чисто тренерське досягнення. Вміє все ж таки Плеханов ставити своїм командам дисципліну, що на рівні 20-річних є дуже важливим фактором. Ось і сьогодні, після старту 0:8 та 3:14 та тайм-аутів потроху вдалося розібратися з розмінами у власному захисті та що робити з високим захистом нідерландців. І все, суперники так і не змогли якось перебудуватися. 
Що робити в елітному дивізіоні, велике запитання, але то буде лише через рік. Сьогодні ж варто подякувати тренеру та привітати гравців із несподіваним успіхом.
suforza1921
Молодці хлопці! Зізнаюсь, перші матчі з Вірменією та Молдовою не надихали оптимізмом. Адже угорці і шведи їм ледве не по +100 очок попривозили, а ми виграли куди скромніше і натужніше. А далі була поразка від шведів, і, здавалося, однозначно будемо грати за 9-16 місця. Але хлопці проявили характер. Особливо відмітив би вміння додавати по ходу матчу - це було і з угорцями, і зі шведами, і сьогодні. Так, працювати ще є над чим, особливо печалька штрафні кидки, але все попереду! Ми в еліті! Дякуємо за цей турнір і завтра вже будемо спокійно дивитися фінал з Румунією.
Р.S. А от шведи, які були буквально в трьох хвилинах від першого місця в нашій групі, відверто "попливли" у втішному турнірі і будуть завтра грати лише за 15 місце... 
C.Пеклов
молодці ,сьогодні кінець гри більш впевнений,ніж вчора,видно руку тренера.Бажаю успіху в фіналі!
Микола Захарченко
З перемогою !! В групі трохи розігрілися , а далі нарощували командні дії . Добре , що тренер довів до хлопців, як треба протистояти  нідерландцям після невдалого старту . Вже в першому дивізіоні ! Там треба прибавляти.
Андрій Заліщук
так тримати
maksimisgreat
Надо добавить в новость, что наши уже повысились в классе и вышли в дивизион А.