Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
535
0

Тарас МИХАВКО: «Не пощастило. Просто не залетіло»

Захисник збірної України U-19 прокоментував нічию проти Північної Ірландії

Тарас МИХАВКО: «Не пощастило. Просто не залетіло»
УАФ. Тарас Михавко

Захисник збірної України U-19 Тарас Михавко прокоментував нічию проти однолітків з Північної Ірландії (0:0) у матчі 1-го туру групового етапу юнацького чемпіонату Європи 2024 року.

– Тарасе, як ваше самопочуття та настрій, адже на північноірландців уся наша збірна витратила багато сил і емоцій. Як відновлення?

– Звісно, втома певна відчувалася, проте тренерський штаб і наш персонал збірної роблять усе, щоб гравці пошвидше відновилися. Не так багато часу між турами, проте у нас усе розписано. До другого матчу маємо підійти в повній готовності, знаючи все, що треба, про наших суперників. Дмитро Михайленко велику увагу приділяє розбору.

– Не прикро такий матч, як із Північною Ірландією, завершувати внічию? За ударами в України перевага 18:4 загалом і 10:2 за влученнями в площину воріт…

– Тут треба сказати, що ми знали, що буде такий рівень суперництва. Розуміли, як грає Північна Ірландія. Готувалися до цього на розборах і тренуваннях. Але, як бачите, дуже багато зусиль збірна України віддала, створила, вважаю, дуже непогані моменти біля чужих воріт – просто реалізувати створене не вдалося. На мою думку, шанси виграти цей матч були й наша команда старалася, багато що створила. Не пощастило. Просто не залетіло. Будемо старатися реалізувати напрацьоване в наступних турах.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.