Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 липня 2024, 13:46
448
0

Топовий ексфорвард АПЛ залишив структуру Тоттенгема. Буде новий виклик

Джермейн Дефо зважився на зміни

| Оновлено 17 липня 2024, 13:46
448
0
Топовий ексфорвард АПЛ залишив структуру Тоттенгема. Буде новий виклик
Getty Images/Global Images Ukraine. Джермейн Дефо

Колишній нападник збірної Англії та низки клубів Англійської Прем'єр-ліги Джермейн Дефо залишив систему лондонського «Тоттенгема», у якій він працював тренером після завершення своєї кар'єри навесні 2022 року.

«Протягом останніх двох сезонів я отримував величезне задоволення від роботи тренером у «Тоттенгемі». Сьогодні я залишаю цей неймовірний клуб і хочу сказати спасибі всім чудовим співробітникам, які допомагали мені вчитися і рости.

Особлива подяка Донні Каллен, яка повернула мене до клубу, і, зокрема, Полу Брейсуеллу, Стюарту Льюїсу, Найджелу Гіббсу, Вейну Бернетту і Бредлі Аллену, які зіграли величезну роль у моєму становленні тренером, яким я є сьогодні.

Було приємно багато чого досягти в «шпорах», зокрема досягти тренерського статусу УЄФА, який завжди був моєю мрією після завершення кар'єри гравця.

«Шпори» завжди займатимуть особливе місце в моєму серці, і вболівальники вже знають, як багато цей клуб означає для мене. Однак зараз для мене дуже вдалий час рухатися далі і будувати свою тренерську та управлінську кар'єру, проте я завжди буду з теплотою згадувати свій час у «шпорах». Усі великі подорожі рано чи пізно закінчуються, і я бажаю всім у клубі тільки найкращого в майбутньому сезоні і в майбутньому. До нових зустрічей», – написав Дефо в мережі Х.

Раніше англійський форвард Гаррі Кейн звернувся до Гарета Саутгейта після його відходу зі збірної Англії.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.