Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 липня 2024, 05:08
544
0

Віталій ПЕРВАК: «У таку спеку грати складно, але хлопці виявили характер»

Наставник «Лівого Берега» прокоментував програш у спарингу проти ЛНЗ

| Оновлено 17 липня 2024, 05:08
544
0
Віталій ПЕРВАК: «У таку спеку грати складно, але хлопці виявили характер»
ФК ЛНЗ. Віталій Первак

Черговим спаринг-партнером «Лівого Берега» на передсезонних зборах став представник Премʼєр-ліги – черкаський ЛНЗ (1:2).

«Лелеки» активно ввійшли в гру на полі суперника, відкривши рахунок вже на 4-й хвилині – забитим м'ячем відзначився Микола Когут. Господарям вдалося відновити паритет завдяки пенальті, реалізованому Віталієм Бойком. У другому таймі і «Лівий Берег», і ЛНЗ мали шанси, щоб вийти вперед – каркас воріт рятував обидві команди. Проте на фінальних хвилинах черкащани використали стандарт і змогли вирвати перемогу – після подачі кутового відзначився Муравський.

Наставник «Лівого Берега» Віталій Первак: «Попри рахунок, залишилися більш позитивні емоції від матчу з учасником УПЛ. У таку спеку грати складно, але хлопці проявили характер. Вважаю, що більшу частину матчу грали достойно, але є над чим працювати. Галаса та Банаду запрошували для того, щоб вони додали конкуренції за місце у складі. Хлопці освіжили гру після перерви, додали мобільності. Сподіваюся, що у сезоні вони нам допоможуть.

Перенесення старту змагань? Ще один додатковий тиждень на підготовку принесе нам більше користі. Іван Когут має пошкодження, Дедух і Сухоручко ще не повернулися зі студентської збірної. Вони зараз в Угорщині грають в жахливих умовах. Зараз працюємо у тижневому циклі і збільшуємо інтенсивність навантажень. Наш сезон розпочнеться з кубкового матчу, тому готуємося до цього».

Капітан «Лівого Берега» Андрій Співаков переконаний, що дали гідний бій представникові УПЛ: «Вважаю, що у першій половині зустрічі зіграли не надто якісно, а після перерви додали. На жаль, наприкінці матчу пропустили прикрий гол після розіграшу кутового. Після перерви якісно виходили із захисту у напад. Намагалися виконувати тренерські настанови і грати у свій футбол. Можу похвалити всіх гравців нашої команди – можемо конкурувати з представниками УПЛ».

Робочий процес «Лівого берегу» продовжується – команда веде підготовку до заключного спарингу на зборах – із київським «Локомотивом».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.