Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 17 липня 2024, 06:57
520
0

Ронні О'Салліван розпочав Шанхай Мастерс з розгромної перемоги над китайцем

Джадд Трамп також вийшов у чвертьфінал снукерного турніру у Китаї

| Оновлено 17 липня 2024, 06:57
520
0
Ронні О'Салліван розпочав Шанхай Мастерс з розгромної перемоги над китайцем
WST. Ронні О'Салліван

Англійський снукерист Ронні О'Салліван вдало стартував на турнірі Shanghai Masters, розгромивши з рахунком 6:1 16-річного китайця Чжоу Цзіньхао.

Ракета здобув 19 матчових перемог поспіль у Шанхаї та не програвав у цьому місті з моменту поразки від Майкла Холта у 2016 році. У звітному матчі він зробив серії: 85, 78, 85, 79 та 60 очок. Тепер він вийде на матч із легендою снукера Китаю Діном Цзюньхуей.

Ронні О'Салліван розповів: «Це ніколи не буває легко. Було багато глядачів, і я не думаю, що міг би зіграти краще на цьому етапі кар'єри. Це просто питання досвіду. Грайте якнайбільше матчів у такій обстановці, і ви станете набагато кращим. У мене чудові результати на цьому турнірі. Я люблю Шанхай та люблю формат цього турніру. Тут грають найкращі гравці світу. І всі знають, що треба грати добре, щоб виграти».

Дін Цзюньхуей порадував своїх домашніх уболівальників, вибивши Алі Картера у трилері з рахунком 6:5. Повівши 4:1, Дін був змушений грати вирішальний фрейм, але зберіг холоднокровність і зробив чіткий брейк у 95 очок, завдяки чому забезпечив собі перемогу.


WST. Джадд Трамп

Джадд Трамп продемонстрував чудову гру та переміг Марка Вільямса з рахунком 6:2. Король Крусібла 2019 року вперше з'явився у грі у новому сезоні і виглядав круто із самого початку. Зробивши брейки 72, 52, 67, 112 та 112 очок, він отримав у суперники китайця Сі Цзяхуей.

Трамп зізнався, що під час літніх канікул насолоджувався культурним відпочинком та подорожами, у тому числі поїздками до пірамід Гізи та до Венеції.

Джадд Трамп розповів: «У мене було три хороші тижні відпочинку. Я зміг помандрувати Європою, Близьким Сходом та декількома іншими місцями. Вперше я не поїхав у свої звичайні місця, такі як Вегас або Ібіца. Я спробував трохи дослідити світ, і це було дуже весело. Я побачив різні речі й дізнався трохи про історію. Я входжу в сезон після кількох тижнів грунтовних уроків історії, тому я радий знову вирушити в дорогу».

Сі Цзяхуей помстився за прикру поразку у півфіналі чемпіонату світу 2023 від Люки Бреселя, обігравши тут бельгійця з рахунком 6:2. Тепер Сі зустрінеться з Джаддом Трампом.

Китайський аматор Цао Цзінь здобув блискучу перемогу з рахунком 6:2 над фіналістом чемпіонату світу Джеком Джонсом і вийшов у друге коло. 39-річний спортсмен вже брав участь у Shanghai Masters, програвши 0:6 Девіду Гілберту у 2019 році, але цього разу він виступив набагато краще. Перемога забезпечила Цао зустріч у 1/8 фіналу із чотириразовим чемпіоном світу Марком Селбі.

Китаєць Пан Цзюньсу за рахунку 4:5, взяв останні два фрейми та переміг Гері Вілсона – 6:5. Наразі він готується до зустрічі у другому раунді з першим номером світового рейтингу Марком Алленом.

За матеріалами World Snooker Tour

Шанхай Мастерс 2024

Результати перших двох днів

Видеофрагменты матчей

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.