Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 липня 2024, 22:26
1697
6

ШИРЕР: «Він підняв Англію з колін після поразки від Ісландії у 2016»

Колишній нападник збірної Англії оцінив роботу Гарета Саутгейта

| Оновлено 16 липня 2024, 22:26
1697
6
ШИРЕР: «Він підняв Англію з колін після поразки від Ісландії у 2016»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гарет Саутгейт

Колишній нападник збірної Англії, Алан Ширер висловив свою думку про перебування Гарета Саутгейта на посаді головного тренера «трьох левів».

«Робота тренером національної збірної - виснажлива справа. Уявіть, який стрес і тиск відчуває людина на цій посаді. Саутгейт завжди захищав своїх гравців, що теж не могло не відбитися на ньому. Сподіваюся, у нього буде час відновитися, перш ніж ми знову побачимо його у футболі.

До приходу Саутгейта багато футболістів неохоче виступали за збірну. Однак його рішення піти не стало несподіванкою. Можливо, Гарет ухвалив його ще до початку турніру і оголосив би про це навіть у разі перемоги. Одне можна сказати точно: Саутгейт заслуговує на оплески за всі свої досягнення. Він підняв Англію з колін після поразки від Ісландії у 2016 році.

На цьому Євро команда, можливо, грала не на повну силу, але атмосфера, створена Гаретом, допомогла їм дійти до ще одного фіналу. Загалом, треба віддати належне Саутгейту за його роботу зі збірною Англії. Тепер від англійської команди очікують виходу у фінали та завоювання трофеїв».

Раніше головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт подав у відставку за власним бажанням.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не стане легендою. Відомий український тренер оцінив перспективи Ямала
Футбол | 16 липня 2024, 10:20 7
Не стане легендою. Відомий український тренер оцінив перспективи Ямала

Олег Федорчук вважає, що в юного іспанця немає унікальних якостей

ВІДЕО. Топ-10 найкращих голів Євро: удар Ямала, диво Джуда, гол Україні
Футбол | 16 липня 2024, 22:17 0
ВІДЕО. Топ-10 найкращих голів Євро: удар Ямала, диво Джуда, гол Україні

Добірка найкращих голів чемпіонату Європи в Німеччині

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Ширер явно в трансфермаркт не смотрит. Там ваша Англия с большим отрывом самая дорогая сборная в мире. Саутгейт за матч в среднем очков набирает меньше, чем Капелло, просто ему везет. Тут с Нидерландами пенальти поставили за накладку после удара, там могли вылететь от Словакии, на прошлом Евро спасибо Украина попалась, а с Данией опять сомнительный пенальти. На этих этапах Англия спокойно могла вылетать, но чудом проползала дальше. Игры нет, вот у Испании этого Евро и у Италии прошлого игра была. Италия-2020 вообще играла в нетипичный для себя атакующий футбол, и только футбольные миллиардеры играют непонятно во что уже 8 лет.
vazazh
На жаль, не знаю, якого біса він пішов. Ну нехай шукакють кращого. Але ж проблема в іншому - не виконання відомої англійської фрази - "покажи мені свій півзахист". А його власне і не має, і взяти не має де. Бо всі класні півзахистники - в АПЛ - не англійці. А Палмера випускали в кінці гри. А все інше - щось. Під керівництвом - Кейна, який грає при наявності подлач під нього. Тому все закономірно. Не має темпу гри, а є щось з моделювання Гвардіоли, при наявноситі в нього півзахисту, як в Іспанії, та і в Німеччині, так і в АПЛ. Але півзахісту (виклюбчення Барса) - з гравців інших збірних.