Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2024, 14:49
2738
5

Відомий український футбольний журналіст мобілізувався до лав ЗСУ

Сергій Болотніков планує працювати в прес-службі 63-ї бригади

| Оновлено 16 липня 2024, 14:49
2738
5
Відомий український футбольний журналіст мобілізувався до лав ЗСУ
Сергій Болотніков

Відомий український футбольний журналіст Сергій Болотніков мобілізувався до лав Збройних сил України:

«Піти добровільно видається мені оптимальним рішенням. Якщо ви отримуєте повістку, далі – лотерея. Ви не знаєте, чи врахують ваші болячки і де ви взагалі опинитесь, навіть маючи конкретні навики, а мені ніколи особливо не везло) Контракт же дозволяє вибрати професію і місце служби. Натомість є чіткі терміни служби, а знаходитись на фронті 3 чи 5 років якось не дуже хочеться.

Але є ще третій варіант – знайти вакансію, зробити відношення від бригади і через їхній ТЦК намагатись по мобілізації потрапити туди, де ви будете приносити найбільшу користь. 100-відсоткової гарантії немає, але шанси значно вищі.

Я почав шукати вакансії на LobbyX і Work.ua. Там їх тьма – будь-хто знайде щось своє. Моїм пріоритетом, звісно, була медійна сфера. Якщо ні, тоді – дрони. Я відправив 7 резюме – жодного дзвінка у відповідь. Хоча там одразу попереджають, що звяжуться протягом… 2-6 тижнів (дивно, чому не місяців, куди так поспішати, в нас хіба війна?)

До того часу розрулилась ситуація в 63-й бригаді, з якою ми грали благодійний матч. Якщо вийде все задумане, то буду допомагати в прес-службі Ростіку Ящишину. Ще тільки Олега не вистачає – і лисі аферисти возєднаються, ггг.

Львівяни, а ви помітили символізм з номером бригади? До речі, на моїй чорній патронівській футболці Карпат з самого початку було нанесено саме 63-й номер. Якби мені тоді хтось сказав, що це буде означати зараз, я б довго сміявся з цього божевільного)

Ось і вся історія. Вчора поїхав в ТЦК, оформив всі документи, на днях відправляюсь в учєбку».

Раніше відомий український коментатор Віталій V1lat Волочай розповів, як його ледь не мобілізували представники ТЦК, які могли виявитися шахраями.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex Moos
Хорошо устроился, в армии, но не воевать.
Вова Дзюба
Ахах, усі хочуть найти таке містечко де не потрібно ризикввати життям штурмуючи посадку!!) Що ж то за захисник який хоче бути коресподентом ну а ж ніяк не штурмовиком...