Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 липня 2024, 10:31
705
1

МЮ у спарингу програв Русенборгу. Чому тен Хаг у шоці?

Манкуніанці провели перший товариський матч міжсезоння

| Оновлено 16 липня 2024, 10:31
705
1
МЮ у спарингу програв Русенборгу. Чому тен Хаг у шоці?
Getty Images/Global Images Ukraine

Англійський «Манчестер Юнайтед» у рамках літньої підготовки до нового сезону провів у Тронхеймі спаринг із місцевим «Русенборгом».

Матч завершився мінімальною перемогою норвезької команди – 1:0. Переможний гол у матчі було забито на третій компенсованій хвилині зустрічі.

«Результат аж ніяк не другорядний. Звичайно, зараз лише передсезонка, але в «Ман Юнайтед» стандарт – це перемоги, вже точно не поразки. Тож якщо ви не можете перемогти, то хоча б не програвайте, як це сталося на останній секунді. Утім, гра, звісно, важливіша, і наша гра не відповідала стандартам.

Можна говорити, що все погано, але я не така людина. Я все бачив, і така планка не відповідає футболу топ-рівня. Для футболу топ-рівня потрібні набагато вищі стандарти, і це починається з кожного індивідуально: кожен гравець повинен зробити все, щоб бути у формі.

Я знаю, що ми зараз і не могли б бути в ігровій формі, і я знаю, що нам потрібні такі матчі, щоб її набрати. Суперник же виступає в чемпіонаті, рівень його фізичної готовності набагато вищий», – заявив після поєдинку головний тренер «МЮ» Ерік тен Хаг в інтерв'ю клубному ТБ.

Товариський матч

Русенборг – Манчестер Юнайтед – 1:0

Гол: Гольм, 90+3

Манчестер Юнайтед: Вітек, Ван-Біссака (Огуннейе, 46), Еванс (Беннетт, 46), Фіш (Алджофрі, 46), Мюррей (Амасс, 46), Каземіро (Ойєделє, 46), Маунт (Коллієр, 46), Межбрі (Г'юджилл, 46), Вільямс (Скенлон, 46), Решфорд (Енніс, 46), Вітлі (Д. Флетчер, 46).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
І вцю жопу Юве хоче відправити одного з найталановитіших гравців світу - К'єзу!!!!?????????