Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
46
0

Данія U-19 – Іспанія U-19. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-19

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Данія U-19 – Іспанія U-19. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-19
Getty Images/Global Images Ukraine

16 липня на Інвер Парк пройде матч 1-го туру чемпіонату Європи з футболу U-19, в якому збірна Данії зустрінеться зі збірною Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 16:30 за київським часом.

Данія U-19

Команді покорилося історичне досягнення. Цікаво, що за всього високого рівня данців у футболі, які на дорослому рівні навіть були чемпіонами Європи, не вдавалося навіть просто зіграти на континентальному турнірі у цій віковій групі. Якщо не рахувати еру U-18, 70-80-і роки минулого століття, та й то там не виходили з групи, тільки одного разу розділивши 7-8 місце. Але нинішнє покоління демонструє чудову форму. Кваліфікація розпочиналася, у листопаді, з нічиєю проти Ісландії. Але потім впоралися не лише з Естонією, а й з Францією. Серія перемог продовжилася, як у контрольних поєдинках, так і навесні, у вирішальному раунді відбору. Там данці обіграли Сербію, Грецію та Португалію, вигравши перше місце у квартеті. А у травні розгромили 5:1 німців, які завжди і скрізь високо котируються у футболі.

Ставки на матч Данія U-19 – Іспанія U-19

Іспанія U-19

Збірна має яскравий приклад перед очима - те, що показувала фурія роху на дорослому Євро, що недавно завершився. Це при тому, що там в основі блищить Ламін Ямал - у свої 17 років він був би молодим навіть за мірками команди, що прибула до Північної Ірландії. Цілі стандартні: стати кращими, вдев'яте в історії. Рік тому, в Мальті, фуріоса була зупинена в півфіналі, а 2022-го і зовсім не вийшла з групи. Ну, а у відборі підопічні Хосе Лани не виграли лише у Словенії, вже у березні. Але після тих 1:1 іспанці перемогли і Косово, і Австрію, зумівши взяти таке потрібне перше місце – тільки воно відправляло на Євро.

Статистика особистих зустрічей

До цього було вже чотири поєдинки між збірними на цьому рівні. У 2014-му році іспанці виграли, потім усі три поєдинки приносили нічиї, у тому числі й 0:0 у березні минулого року.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом іспанців, але їхній суперник теж виглядає добре. Отже використовуємо нейтральний варіант зі ставкою на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.