Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
29
0

Франція U-19 – Туреччина U-19. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-19

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Франція U-19 – Туреччина U-19. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-19
Getty Images/Global Images Ukraine

16 липня на «Сів'ю» пройде матч 1-го туру чемпіонату Європи з футболу U-19, в якому збірна Франції зустрінеться зі збірною Туреччини. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Франція U-19

Команда показує цікаву статистику. Вона може взагалі не вийти на такий турнір - таке було, до речі, минулого циклу - на Мальті в 2023-му році не було одного з вічних фаворитів. Але якщо Les Bleuets приїжджають, то, починаючи з Євро-2005, обов'язково беруть якісь медалі, тричі стаючи чемпіонами. У нинішній кваліфікації збірна була не ідеальною. Восени вона програвала Данії, але до цього обігравали Естонію з Ісландією. А навесні гранд умудрився отримати 0:2 від скромної Литви - причому обидва м'ячі побували у воротах вже на 6-й хвилині! Добре, що це був уже третій тур і до цього встигли обіграти і Бельгію, і Нідерланди, фактично гарантувавши собі підсумкове лідерство. Отже, можна собі дозволити і поразку прибалтам, що, безумовно, не сподобалося вболівальникам.

Ставки на матч Франція U-19 – Туреччина U-19

Туреччина U-19

Збірна рівно двадцять років тому проходила у фінал Євро у цій віковій категорії. Але потім не виходило пробитися далі за груповий (елітний) рівень. Цьогорічний цикл розпочався восени, з перемог проти Литви, білорусю та Грецією. І продовжували й надалі вигравати, як у рамках товариських поєдинків, так і навесні під час вирішального раунду відбору. Яничари впевнено, 2:0, впоралися з Румунією, а потім забили на гол більше у матчі з Хорватією – 2:1. Потім, щоправда, поступилися Німеччині 0:2, із не забитим Йілдірімом пенальті. Ось тільки до цього німці програли обидва поєдинки, геть-чисто проваливши збір. І хоча румуни порівнялися за очками, все одно за рахунок перемоги в очній зустрічі турки зберегли лідерство - тому, розуміючи це, дозволили собі розслабитися наостанок. Потім вони, до речі, у червні провели збір і вигравали товариські поєдинки у Молдови, Азербайджану та Казахстану.

Статистика особистих зустрічей

Французи виграли двічі за єдиної нічиєї. Але востаннє збірні перетиналися 2018 року, в іншому поколінні.

Прогноз

GGBET вірить у успіх маленьких синіх. Погодимося та поставимо на перемогу номінальних господарів (коефіцієнт – 1,8).

Прогноз Sport.ua
Франція U19
16 липня 2024 -
21:00
Туреччина U19
Перемога Франції U-19 1.80 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.