Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 16 липня 2024, 17:55
6380
20

Суперники не схибили. Україна U-19 не зуміла забити Північній Ірландії

Господарі турніру витримали тиск команди Михайленка наприкінці гри

| Оновлено 16 липня 2024, 17:55
6380
20
Суперники не схибили. Україна U-19 не зуміла забити Північній Ірландії
УАФ

Напередодні весь футбольний світ спостерігав за розв’язкою на двох великих континентальних першостях, чемпіонаті Європи-2024 та Копа Америка-2024, але на перемогах Іспанії та Аргентини спекотне літо для глядачів точно не завершилось. Бо саме час було розпочинати європейську першість серед юнаків віком до 19 років, і, на наше щастя, Україна так само мала там представництво. «Синьо-жовтих» на турнір у Північній Ірландії привіз тренерський штаб на чолі з Дмитром Михайленком.

Але одразу ж почались проблеми. Після елітного раунду кваліфікації «зайві» картки нікуди не діваються, тож на першу гру турніру проти господарів ми виходили без нападника київського «Динамо» Пономаренка та півзахисника дортмундської «Боруссії» Данила Кревсуна. Як виявилось, ці дві втрати просто помножили нашу атакувальну спроможність на нуль.

При цьому в захисті так само продовжували виникати невимушені помилки, тож воротарю Крапивцову було, чим зайнятись у власних володіннях. Загальне враження від гри «синьо-жовтих» – ніяке. Тренерський штаб відпрацював невдало, гравці на полі стомились десь під завісу повної ігрової години, і навіть маючи м’яч у ногах переважний час, нічого не змогли вигадати в атаці.

А коли почались заміни, то вони виявились уже запізнілими. Так, свіжості в атаці ротація точно додала, але часу банально не вистачило для того, аби кількість створених нагод переросла в якість. Хоча б так, якщо вже не забивати моменти на кшталт удару Синчука у воротаря з вільного правого флангу штрафного. І це так грати проти суперника, який виключно відбивався?

У наступному турі Україна зіграє проти Норвегії, а Північна Ірландія зустрінеться з Італією.

Чемпіонат Європи U-19. Груповий етап. Група A. 1-й тур.

Північна Ірландія U-19 – Україна U-19 - 0:0

Попередження: Маккалліон, 32, Тріккетт, 60, Макклур, 61

Північна Ірландія U-19: Чарльз – Леннон, Маккалліон (Гудман, 46), Бріггс – Томпсон (Гемілтон, 90+2), Макклур, Тріккетт (Д. Догерті,64), Барр – Гленфельд, Грем (Еванс, 63), Моррісон (Е. Догерті, 76).

Україна U-19: Крапивцов – Огарков (Дрозд, 87), Михавко, Мельниченко, Гусєв – Ващенко (Обіная, 87) – Маткевич (Шевченко, 87), Цуканов, Гаджиєв, Синчук – Богданов (Тутєров, 72).

Арбітр: Лука Білбія (Боснія і Герцеговина).

Стадіон: «Інвер Парк» (Ларн, Північна Ірландія).

Удари (у площину): 4 (2) – 16 (9)
Кутові: 2 – 9
Офсайди: 1 – 2.

ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ U-19 - УКРАЇНА U-19. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Roman Zhyshkovych
Немає в нас тренерів рівня фінальних турнірів і все. Як завжди заміни на порятунок гри після 87хв, чому не освіжити гру десь на 70-75хв, щоб свіжі хлопці встигли використати свою перевагу?
Nikos
Стежу за всіма цими юнацькими чемпіонатами з різних видів спорту і розумію що щось в нашому юнацькому спорті не так, схоже клята корупція і пох...зм остаточно зїла цю конструкцію. А головне всім на це насрати. Ніхто не робить ніяких висновків. А по результату це все одно що 0-3 з Румунією, євро почалось і закінчилось!!!
C.Пеклов
Погано рухалися,слабка гра,так з групи буде важко вийти.
Миколай Гуцуляк
Бездарно... З'являться результати, коли  будуть іноземні тренери
Vanil10
Поки що легенький позор(((
Vitaliy Shevchenko
Ми домінували, заявив після матчу послідовник секти Реброва. Фізрук ж заявляв, що всі молодіжні команди мають наслідувати гру Національної Збірної. Як на мене план виконується чудово, що одні, що інші, уже після 1 туру помножили шанси виходу з групи на нуль. Шевченко розвів якесь блядс..тво. Як може Олімп.Збірна готуватись до турніру маючи 15 футболістів? Сук..а, так вони товарняки катають за свої клуби. 
_Quantum19_
Ні, ну серйозно, майте ж совість із своїми блек-аутами...😕😕😕😕😡😡
_Quantum19_
Блек-аути... Блек-аути... Блек-аути... 😡😡😡😡😡😡
Вимкнули світло на дев'ятій хвилині матчу, ввімкнули в акурат після фінального свистка, рівно об одинадцятій. Наче чекали на завершення гри. Треба ж хоч якесь сумління мати.😕😕😕😕😡
_Quantum19_
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Korkust
Що Шевченко молодший робить в збірній, хлопець набагато нижчого рівня від всіх збірників, ще й на поле випускають, для того щоб він просто відмітився. Гусєв справа лише те й робив, що займався біганиною, не пригадаю жодного осмисленого прострілу, майже все в молоко, згадується Динамо часів Гусєва старшого той вмів і простріл виконати і не боявся взяти на себе ініціативу. Після такої гри від Цуканова розумію чому Шахта скуповує бразильців, бразильці навіть не топового рівня кращі за цього хлопчика, який окрім як обіграти одного і після втрати м'яч нічого не може. Отримує м'яч в Штрафній і замість удару лізе в кут на трьох, одним словом хлопець взагалі розумовими діями не виділився. Пономаренко по тому що я бачив це пів збірної України радує те що проти Норвегії він вже буде в обоймі. Іще й ці заяви від головного тренера про Ми контролювали гру виглядають смішними, Північна Ірландія реально найслабкіша команда на цьому Євро і її потрібно обігрувати навіть без Пономаренка. Фізрук а не тренери, нах. звільнити і запросити іноземних фахівців, бо ці недалекі взагалі не розуміють, що робити й коли робити заміни для посилення гри
Віталій Ткачук
Повторюється. Знову ірландці будуть сміятися з нас . Було таке, і мені тоді стало так прикро, ніби я зіграв як дитина.
India Life
Достали эти Дырявые "ученики" Лобановского. Михайличенко г-дон
Keen Vision
Скільки ж нікчемних зрадойобів у країні, вже й тут висратись встигли. Тільки перший матч, а вже ниття. Витріть соплі, баби.