Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 16 июля 2024, 17:55
6298
20

Соперники не оступились. Украина U-19 не сумела забить Северной Ирландии

Хозяева турнира выдержали давление команды Михайленко в конце игры

| Обновлено 16 июля 2024, 17:55
6298
20
Соперники не оступились. Украина U-19 не сумела забить Северной Ирландии
УАФ

Накануне весь футбольный мир наблюдал за развязкой на двух крупных континентальных первенствах, чемпионате Европы-2024 и Копа Америка-2024, но на победах Испании и Аргентины жаркое лето для зрителей точно не завершилось. Потому что самое время было начинать европейское первенство среди юношей в возрасте до 19 лет, и, к нашему счастью, Украина так же имела там представительство. «Сине-желтых» на турнир в Северной Ирландии привез тренерский штаб во главе с Дмитрием Михайленко.

Но сразу же начались проблемы. После элитного раунда квалификации «лишние» карточки никуда не деваются, поэтому на первую игру турнира против хозяев мы выходили без нападающего киевского «Динамо» Пономаренко и полузащитника дортмундской «Боруссии» Даниила Кревсуна. Как оказалось, эти две потери просто умножили нашу атакующую способность на ноль.

При этом в защите так же продолжали возникать невынужденные ошибки, поэтому вратарю Крапивцову было, чем заняться в собственных владениях. Общее впечатление от игры «сине-желтых» – никакое. Тренерский штаб отработал неудачно, игроки на поле устали где-то под занавес полного игрового часа, и даже имея мяч в ногах подавляющее время, ничего не смогли придумать в атаке.

А когда начались замены, то они оказались уже запоздалыми. Да, свежести в атаке ротация точно добавила, но времени банально не хватило для того, чтобы количество созданных возможностей переросло в качество. Хотя бы так, если уж не забивать моменты вроде удара Синчука во вратаря со свободного правого фланга штрафной. И это так играть против соперника, который исключительно отбивался?

В следующем туре Украина сыграет против Норвегии, а Северная Ирландия встретится с Италией.

Чемпионат Европы U-19. Групповой этап. Группа A. 1-й тур.

Северная Ирландия U-19 – Украина U-19 – 0:0

Предупреждения: Маккаллион, 32, Триккетт, 60, Макклур, 61

Северная Ирландия U-19: Чарльз – Леннон, Маккаллион (Гудман, 46), Бриггс – Томпсон (Гэмилтон, 90+2), Макклур, Триккетт (Д. Догерти, 64), Барр – Гленфельд, Грэм (Эванс, 63), Моррисон (Э. Догерти, 76).

Украина U-19: Крапивцов – Огарков (Дрозд, 87), Михавко, Мельниченко, Гусев – Ващенко (Обинайя, 87) – Маткевич (Шевченко, 87), Цуканов, Гаджиев, Синчук – Богданов (Тутеров, 72).

Арбитр: Лука Билбия (Босния и Герцеговина).

Стадион: «Инвер Парк» (Ларн, Северная Ирландия).

Удары (в створ): 4 (2) – 16 (9)
Угловые: 2 – 9
Оффсайды: 1 – 2.

СЕВЕРНАЯ ИРЛАНДИЯ U-19 – УКРАИНА U-19. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Температура: 16°C

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Roman Zhyshkovych
Немає в нас тренерів рівня фінальних турнірів і все. Як завжди заміни на порятунок гри після 87хв, чому не освіжити гру десь на 70-75хв, щоб свіжі хлопці встигли використати свою перевагу?
Nikos
Стежу за всіма цими юнацькими чемпіонатами з різних видів спорту і розумію що щось в нашому юнацькому спорті не так, схоже клята корупція і пох...зм остаточно зїла цю конструкцію. А головне всім на це насрати. Ніхто не робить ніяких висновків. А по результату це все одно що 0-3 з Румунією, євро почалось і закінчилось!!!
C.Пеклов
Погано рухалися,слабка гра,так з групи буде важко вийти.
Миколай Гуцуляк
Бездарно... З'являться результати, коли  будуть іноземні тренери
Vanil10
Поки що легенький позор(((
Vitaliy Shevchenko
Ми домінували, заявив після матчу послідовник секти Реброва. Фізрук ж заявляв, що всі молодіжні команди мають наслідувати гру Національної Збірної. Як на мене план виконується чудово, що одні, що інші, уже після 1 туру помножили шанси виходу з групи на нуль. Шевченко розвів якесь блядс..тво. Як може Олімп.Збірна готуватись до турніру маючи 15 футболістів? Сук..а, так вони товарняки катають за свої клуби. 
_Quantum19_
Ні, ну серйозно, майте ж совість із своїми блек-аутами...😕😕😕😕😡😡
_Quantum19_
Блек-аути... Блек-аути... Блек-аути... 😡😡😡😡😡😡
Вимкнули світло на дев'ятій хвилині матчу, ввімкнули в акурат після фінального свистка, рівно об одинадцятій. Наче чекали на завершення гри. Треба ж хоч якесь сумління мати.😕😕😕😕😡
_Quantum19_
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Korkust
Що Шевченко молодший робить в збірній, хлопець набагато нижчого рівня від всіх збірників, ще й на поле випускають, для того щоб він просто відмітився. Гусєв справа лише те й робив, що займався біганиною, не пригадаю жодного осмисленого прострілу, майже все в молоко, згадується Динамо часів Гусєва старшого той вмів і простріл виконати і не боявся взяти на себе ініціативу. Після такої гри від Цуканова розумію чому Шахта скуповує бразильців, бразильці навіть не топового рівня кращі за цього хлопчика, який окрім як обіграти одного і після втрати м'яч нічого не може. Отримує м'яч в Штрафній і замість удару лізе в кут на трьох, одним словом хлопець взагалі розумовими діями не виділився. Пономаренко по тому що я бачив це пів збірної України радує те що проти Норвегії він вже буде в обоймі. Іще й ці заяви від головного тренера про Ми контролювали гру виглядають смішними, Північна Ірландія реально найслабкіша команда на цьому Євро і її потрібно обігрувати навіть без Пономаренка. Фізрук а не тренери, нах. звільнити і запросити іноземних фахівців, бо ці недалекі взагалі не розуміють, що робити й коли робити заміни для посилення гри
Віталій Ткачук
Повторюється. Знову ірландці будуть сміятися з нас . Було таке, і мені тоді стало так прикро, ніби я зіграв як дитина.
India Life
Достали эти Дырявые "ученики" Лобановского. Михайличенко г-дон
Keen Vision
Скільки ж нікчемних зрадойобів у країні, вже й тут висратись встигли. Тільки перший матч, а вже ниття. Витріть соплі, баби.