Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 липня 2024, 22:42
275
1

ШАНДРУК: «Верес грав на фоні величезних фізичних навантажень»

В.о. головного тренера Вереса підбив підсумки спарингу проти Ниви Тернопіль

| Оновлено 15 липня 2024, 22:42
275
1
ШАНДРУК: «Верес грав на фоні величезних фізичних навантажень»
ФК Верес. Олег Шандрук

Виконувач обов’язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук резюмував контрольний матч проти тернопільської «Ниви» (2:4) та другий тренувальний збір червоно-чорних:

«Це був ще один інформативний для нас контрольний матч. Попри поразку – вдячний гравцям за відношення до роботи. Бо всі вони грають на фоні величезних фізичних навантажень. Можливо, навіть надмірних. Тому, наразі все йде за планом, і на наступному зборі команда зовсім по-іншому виглядатиме.

Підсумували другий тренувальний збір поразкою. Але зараз хлопці відпочинуть, і на третьому зборі ми зможемо більш предметно оцінити свої можливості. До контрольних матчів у Києві хлопці більш свіжими підходитимуть.

Щодо гри молоді – результат демонструє, що попереду ще дуже багато роботи. Молоді гравці також готуються під максимальними навантаженнями. Не вистачало свіжості. Ми це розуміємо. Але було багато невдалих дій. Втім, це досвід і ми віримо, що завдяки таким матчам молодь буде прогресувати.

Після двох вихідних команда збереться знову 17 липня. А 20 липня ми вирушаємо до Києва, де зіграємо з Колосом, Локомотивом і Оболонню».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vbrjkf
Ще сезон не розпочався, а вони вже втомилися від "надмірних фізичних навантажень. А що буде далі, коли чемпіонат почнеться? Тьху!