Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 липня 2024, 15:32
50031
22

Хацкевич назвав футболіста збірної України, який провалив Євро. Це не Лунін

Колишній гравець і тренер «Динамо» Київ виділив Судакова

| Оновлено 15 липня 2024, 15:32
50031
22
Хацкевич назвав футболіста збірної України, який провалив Євро. Це не Лунін
УАФ. Олександр Хацкевич

Збірна України з футболу завершила виступи на Євро-2024 на стадії групового етапу. Українська команда посіла останнє місце у групі Е з чотирма очками.

Колишній гравець і тренер «Динамо» Київ Олександр Хацкевич назвав футболіста збірної України, який провалився на Євро-2024.

«Провалився Судаков. Поки Мудрик не навчиться грати на команду, а буде сподіватися на одну тільки швидкість і, як «вершник без голови», мчатиме вперед, то нічого доброго не буде. Йому потрібно додати у взаєморозумінні гри з партнерами, а не сподіватися лише на швидкість і удар, який ми побачили лише у грі з Ісландією, а от на Євро ми нічого від нього не спостерігали.

До Тараса Степаненка, з огляду на його можливості, не може бути жодних претензій. Та критика, яка на нього вилилася... Я з цим не згоден.

Футболісти «Шахтаря», якщо так подивитися, то теж не були готові до чемпіонату. Конопля, наприклад, якого замінив Тимчик. Так, сказати, що Олександр зіграв ефективніше, складно, тому що багато флангових передач не знаходили адресатів. Був на грі в Польщі, коли Україна грала з поляками, то в Тимчика, напевно, передач 20 було за всю гру, і тільки одна була точною. Про яку якість можемо говорити, і як нападнику зустрітися з м'ячем у такій ситуації?», – сказав Хацкевич.

Раніше президент Зеленський відреагував на виліт збірної України з Євро-2024.

Оцініть матеріал
(309)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МИХАЙЛЕНКО: «Контролювали гру. Домінували, але, на жаль, не забили»
Футбол | 16 липня 2024, 03:37 0
МИХАЙЛЕНКО: «Контролювали гру. Домінували, але, на жаль, не забили»

Наставник збірної України U-19 прокоментував нічию у матчі з Північною Ірландією U-19

Не Ямал і Родрі. Анчелотті назвав найкращого гравця Євро-2024
Футбол | 15 липня 2024, 15:25 2
Не Ямал і Родрі. Анчелотті назвав найкращого гравця Євро-2024

Іменитий наставник вважає, що Дані Карвахаль провів видатний турнір

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
Однозначно провалив. Але так само, як і 80% гравців збірної зіграли значно нижче своїх можливостей. Або й взагалі практично не зіграли. Куди не ткни - одні провали - Лунін, Мудрик, Довбик, Судаков, Ярмоленко, Степаненко, Зінченко, Конопля, Циганков... список можна продовжувати. І це ті, від кого ми найбільше чекали результату. До кого менше претензій - Забарний, Бражко, Шапаренко, Тимчик, Матвієнко (окрім епізоду з першим пропущеним від румунів), хоча і їхня гра не айс. Взагалі немає, певно, претензій тільки до Трубіна. Яремчук - фіфті-фіфті. Миколенко, Маліновський і Сваток - непогано, але ігрового часу вони провели не полі обмаль. А найбільший провал - це Ребров, який за рік з такими, насправді доволі непоганими гравцями не створив Команду і не поставив гру...
080808
Зразу видно, що людина не отримує бонуси за рекламу Судакова. А Степаненко ні при чому - він дійсно молодець, для свого віку, але цей вік вже не для збірної. Все по ділу.
v2341770
Хацкевич у своєму стилі : "...тренер не виноват" Це, мабуть, про своє тренерство в "Динамо". Хто мішав Реброву змінити Судакова? Хто мішав Реброву зовсім не виставляти Судакова на гру? Пане Хацкевич, а що робили інші 9 польових гравців, якщо Судаков випав? Рішення Реброва: "Нічого..." Отак і Хацкевич тренував Динамо, а що Хацкевич був відомим "костоломом" і все, про це і вболівальники навіть ДК знають, нажаль Ви не Белькевич... царство йому небесне...
FootFoodBol
Провалился Ребров, после контрольного с Поляками нужно делать выводы, да и стыковые матчи за выход на евро мы пропускали первыми, так же как и со Словаками, хоть камбеки получались. Такое ощущение что Ребров слабо работает над ошибками.
nick07
щодо Судакова - трохи спірно, але в цілому то адекватна оцінка гравців
antt
Про нього можна написати одне. Його передачі точніші ніж удари по воротах. Тому не бачачи безпосередньо його спробу удару по воротах Бельгії на 90-ій хвилині, через світло, можу пропустити що треба було 5-10 спроб шоб це був влучний удар. По повторі було видно що просто слабкий удар, на воротаря.
Xvalenok03
Неужели у спорт.юа нет возможностей нанять грамотного редактора текстов?
Не обязательно с высшим образованием. Достаточно и школьного если судить по здешним текстам.
Saar
Це вже не вперше на Спорт юей пишуть, типа:"..провалив Євро, але ЦЕ НЕ ЛУНІН". Роблять акцент , що це саме "не Лунін" 😅😅😅😅. Це смішно. Бо це наче PR-акція з "відбілювання" і нагадування, що "це не Лунін". Автор , певне, і сам починає вірити своїм слова🤣🤣🤣🤣.
Але всі бачили, як він зіграв. Стільки міжнародних авторитетних ЗМІ і експертів Луніна поставили в символічну збірну розчарувань!
Бо не можна на біле казати чорне, як це робить Хацкевич!
AK.228
Все по делу!!
Игорь Плахтий
а також мудрик, лунін, матвієнко та й далі по списку ))
Андрій Шевченко
Пудрикі- мудакови просто розпіарені лайно, а не Футболісти 
Prunus armeniaca
А как это бывший тренер  ментов не охарактеризовал ни одного из его  побратимов?)
contr
Даун-бульба