Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 липня 2024, 18:32
3397
3

ОФІЦІЙНО. Манчестер Юнайтед підписав форварда з клубу-сенсації Серії А

Джошуа Зіркзе приєднався до «червоних дияволів», залишивши «Болонью»

| Оновлено 14 липня 2024, 18:32
3397
3
ОФІЦІЙНО. Манчестер Юнайтед підписав форварда з клубу-сенсації Серії А
ФК Манчестер Юнайтед

Англійський «Манчестер Юнайтед» офіційно оголосив про підписання 23-річного нідерландського форварда Джошуа Зіркзе з італійської «Болоньї».

Контракт розрахований до літа 2029 року. Як раніше повідомляв інсайдер Фабріціо Романо, «червоні дияволи» заплатили за перехід гравця понад 40 мільйонів євро.

Зіркзе виступав за «Болонью» з літа 2022 року. У сезоні 2023/24 він провів 37 матчів на клубному рівні, відзначившись 12 забитими м'ячами та 7 гольовими передачами. Джошуа допоміг зайняти «Болоньї» несподіване 5-те місце у таблиці чемпіонату Італії та вперше в історії клубу вийти до Ліги чемпіонів.

Джошуа Зіркзе після підписання контракту: «Поговоривши з тренером і керівництвом клубу, я знаю, яким захоплюючим буде майбутнє, і мені не терпиться зробити свій внесок у досягнення успіху «Манчестер Юнайтед».

Я гравець, який завжди присвячував усе перемозі. Я готовий до наступного виклику, щоб перейти на новий рівень у своїй кар'єрі та виграти більше трофеїв.

Для мене велика честь приєднатися до такого культового клубу. Зараз мені потрібно зробити невелику перерву після того, як я грав за збірну, але я повернуся, готовий негайно вплинути на результат».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
МЮ как та сорока на все блестящее