Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Початок матчу був зсунутий з 03:00 на 04:20 через заворушення навколо стадіону
Кубок Америки
| Оновлено 15 липня 2024, 03:00
8922
2

Аргентина – Колумбія. Прогноз і анонс на фінальний матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 15 липня 2024, 03:00
8922
2
Аргентина – Колумбія. Прогноз і анонс на фінальний матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

15 липня на «Хард Рок Стедіум» пройде фінальний матч Копа Америка, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Колумбії. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Аргентина

Команда довго була невдахою - так, було чимало виходів у фінал, але всі вони закінчувалися прикрими поразками. Але зараз склався ідеальний пазл, починаючи від Мессі на вістрі та закінчуючи Еміліано Мартінесом у воротах, і все це під керівництвом Скалоні. Попередні два великі турніри принесли перемоги - спочатку на Копа Америка, а потім і на чемпіонаті світу. І до США альбіселестес їхали з єдиним завданням – захистити титул. По суті, там була лише одна проблема – у чвертьфіналі, з Еквадором, який примудрився наприкінці уникнути поразки (до речі, це єдиний пропущений гол). У результаті все закінчилося серією пенальті, але там знову блиснув воротар, звично вже вигравши лотерею, і підстрахувавши капітана, що вдарив у поперечину. У 1/2 виправився вже і сам Лео, забивши один із голів. Канаду обіграли сухо, як і у всіх трьох матчах групи – з тими ж червоними, Чилі та Перу.

Ставки на матч Аргентина – Колумбія

Колумбія

Збірна підходить до турніру, маючи взагалі унікальну статистику. Вона не програє майже три десятки матчів - два з половиною роки, із зими 2022-го. Так, при цьому кавові не вийшли на минулий чемпіонат світу, що було очевидним провалом. Але потім навіть у кваліфікації на наступний мундіаль мали порівну перемог та нічиїх. Вже на самій Копі вони продовжили свої впевнені виступи. У групі вийшло впоратися з Парагваєм та Коста-Рікою, а нічия 1:1 із Бразилією гарантувала перше місце у квартеті. Потім попалася Панама, якій легко відвантажили п'ять голів без відповіді, а ось з Уругваєм довелося терпіти: незабаром після голу Лерми команда залишилася вдесятьох, і весь другий тайм відбивалася. Але зробила це успішно, зберігши 1:0 і, значить, право зіграти у фіналі.

Статистика особистих зустрічей

0:1 у лютому 2022-го від аргентинців стали одними з останніх поразок кавових. До цього вони також поступилися у півфіналі минулої Копа Америка, але лише по пенальті

Прогноз

GGBET чекає, що підопічні Скалоні збережуть титул. Ставимо на перемогу Мессі та компанії в основний час поєдинку (коефіцієнт – 2,25).

Прогноз Sport.ua
Аргентина
15 липня 2024 -
03:00
Колумбія
Перемога Аргентини (основний час) 2.25 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
После финала Евро хоть не так грустно, нас ждёт еще один финал!
shakhtarforewer
Ставлю на Колумбія.