Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 липня 2024, 12:43
6550
3

Беллінгем назвав рятівника Англії в матчі з Нідерландами на Євро-2024

Родоначальники футболу вийшли у фінал чемпіонату Європи

| Оновлено 11 липня 2024, 12:43
6550
3
Беллінгем назвав рятівника Англії в матчі з Нідерландами на Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Джуд Беллінгем

10 липня на чемпіонаті Європи 2024 у Німеччині відбувся другий півфінал, у якому стосунки з'ясували збірні Нідерландів та Англії.

Матч завершився вольовою перемогою англійців із рахунком 2:1.

Півзахисник англійців Джуд Беллінгем дав емоційну оцінку минулому поєдинку, доля якого вирішилася на першій компенсованій хвилині другого тайму завдяки голу Оллі Воткінса.

«Оллі Воткінс вийшов і виграв для нас матч. Ми вдячні, бо не впевнений, що в мене вистачило б сил ще на тридцять хвилин. Я дуже радий за Оллі. Він вийшов і використав свій шанс. Уся команда радіє за нього. Він – герой і врятував нас.

У таких матчах ми згуртовуємося більше, ніж будь-хто ще. Ми знову проявили себе. Такі моменти прекрасні. Вони об'єднують нас у команду і сім'ю. І потрібно перенести це на фінал.

Іспанія мала приголомшливий вигляд, вона була дуже хороша. Але це окремо взятий матч, і статися може що завгодно. Упевнений, що ми сядемо, вивчимо їх і правильно проаналізуємо. Буде цікаво зійтися з цією командою», – заявив Беллінгем.

Раніше повідомлялося, що Англія вийшла у фінал Євро-2024 з унікальним досягненням.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Іспанія всерівно буде чемпіоном
luceorius
 Збірна Англії на ЧЄ чимось нагадує леверкузенський Баєр протягом сезону - скільки разів фармацевти на останніх хвилинах виривали перемогу або рятувались від поразки. І лише у фіналі ЛЄ їх спіткала невдача. Навряд чи Іспанія зможе у фіналі точно повторити звитягу Аталанти, але... 
Saar
На минулому Євро Англія була у фіналі. Але там італійці просто скажені ігри покази на всьому Євро, тому англічани закономірно програли. Тут Іспанія не така страшана. Німці це показали. Кубок за Англією.