Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 липня 2024, 22:58
1235
0

4 тайми по 30 хвилин. Полісся в гостях розгромно виграло спаринг у Вереса

У житомирської команди дубль оформив Богдан Кушніренко

| Оновлено 10 липня 2024, 22:58
1235
0
4 тайми по 30 хвилин. Полісся в гостях розгромно виграло спаринг у Вереса
ФК Верес

Рівненський Верес пропустив 4 м'ячі у контрольному матчі з житомирським Поліссям і поступився учасникам кваліфікації Ліги конференцій у спарингу (1:4).

Згідно з домовленістю клубів, цей контрольний матч між Вересом і Поліссям пройшов у форматі 4 таймів по 30 хвилин. Виконувач обов'язків головного тренера рівнян Олег Шандрук у цій грі використав фактично два склади, кожен з яких отримав по годині ігрового часу на полі.

Житомиряни, які готуються до історичного дебюту у кваліфікації Ліги конференцій УЄФА, забили дуже швидко. Результативним став перший же кутовий гостей. Подача з лівого флангу, удар головою Жоао Віалле, і Вадим Ющишин у відчайдушному стрибку лише підправив м‘яча у дальній кут.

Верес міг швидко відповісти, але не забив якимось дивом. Марко Мрвальєвич поборовся, увійшов до штрафного майданчика гостей і викотив м‘яча під удар Віталію Дахновському. Постріл того заблокували захисники Полісся. Як і перше добивання від Руслана Степанюка метрів з десяти – знову в захисника суперників. Підбір знову виграли рівняни, але Євгеній Шевченко пробив просто по центру воріт – у руки голкіперу.

У другому таймі голкіпер Полісся знову врятував свою команду. Після подачі з лівого флангу Марко Мрвальєвич ефектно пробивав головою – сейв воротаря з-під поперечини.

Після години ігрового часу обидва тренери зробили велику кількість замін. І лише після цього гості зламали опір червоно-чорних. Фатальним знову став кутовий. Богдан Когут невдало зіграв на виході, й Луїфер забив у порожні ворота – 0:2.

Через п'ять хвилин рахунок до крупного довів Богдан Кушніренко. Йому дали вільно пробити з лінії штрафного майданчика. Але і удар вийшов фантастичним – неймовірної сили і точності. У верхній лівий кут і без шансів для Богдана Когута.

У заключній 30-хвилинці Верес втретє пропустив після кутового. Подача справа, удар головою Богдана Кушніренка, і м‘яч рикошетом від стійки воріт влетів у сітку. Богдан Когут у стрибку вибив його вже з-за лінії воріт.

Гол у відповідь у складі рівнян створили Денис Світюха і Микола Гайдучик. Перший заробив небезпечний штрафний після сольного проходу центральною зоною поля. А другий заробив пенальті – виконав штрафний удар, і м‘яч влучив у руку гравця Полісся. Микола Гайдучик реалізував одинадцятиметровий – 1:4.

У неділю, 14 липня, Верес на стадіоні Авангард прийматиме тернопільську Ниву, початок гри – о 16:00.

Товариський матч

10 липня 2024 року, Рівне, стадіон Авангард

Верес Рівне – Полісся Житомир – 1:4 (0:1)

Голи: Гайдучик, 111 (пен) – Жоао Віалле, 2, Луїфер Ернандес, 76, Кушніренко, 81, 100

Верес (1-й та 2-й тайм): Ющишин - Морозко, Гончаренко, Мельник, Шевченко, Яго, Кучеров, В.Шарай, Дахновський, Степанюк, Мрвальєвич.

Верес (3-й та 4-й тайм): Когут - Протасевич, Вовченко, гравець на перегляді (Козубенко, 90), Сміян, Баран, Куція (Шух, 101), гравець на перегляді (Гакман, 90), Світюха, Годя, Гайдучик.

В.о. головного тренера: Олег Шандрук.

Арбітр: Наталія Мамчур (Рівне). Асистенти: Владислав Дрикін та Дмитро Шекель (обидва – Рівне).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ХАЦКЕВИЧ: «Найсильніша збірна України в історії? Що ця команда виграла?»
Футбол | 16 липня 2024, 10:42 0
ХАЦКЕВИЧ: «Найсильніша збірна України в історії? Що ця команда виграла?»

Колишній головний тренер «Динамо» поділився думкою щодо суперечливої тези

Не Ямал і Родрі. Анчелотті назвав найкращого гравця Євро-2024
Футбол | 15 липня 2024, 15:25 3
Не Ямал і Родрі. Анчелотті назвав найкращого гравця Євро-2024

Іменитий наставник вважає, що Дані Карвахаль провів видатний турнір

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.