Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 липня 2024, 23:42
2324
0

Перший гол новачка. Карпати та Прикарпаття зіграли внічию

Пабло Альварес вперше відзначився голом за львівську команду

| Оновлено 08 липня 2024, 23:42
2324
0
Перший гол новачка. Карпати та Прикарпаття зіграли внічию
ФК Карпати Львів

У понеділок, 8 липня, львівські Карпати провели контрольний поєдинок проти Прикарпаття. Матч завершився внічию 1:1. Гол у складі зелено-білих вперше забив Пабло Альварес, у складі гостей відзначився Василь Цюцюра.

Першу небезпеку біля воріт суперників карпатівці створили вже на 2-й хвилині. Після навісної подачі з лівого флангу Ігор Невес позбавився опіки захисників і з лінії воротарського майданчика завдав удару пʼятою – повз ворота. На 14-й хвилині Тимофій Сухар виконав сильний простріл у штрафний майданчик, до якого зміг дотягнутися Амбросій Чачуа, проте голкіпер зафіксував мʼяч після удару капітана. Згодом Пабло Альварес потужно стріляв з дальньої дистанції – значно вище воріт.

На 30-й хвилині футболісти Прикарпаття розіграли свою атаку та виконали навіс з флангу, після якого мʼяч влучив у поперечку воріт Олександра Кемкіна. А на 39-й хвилині гості вийшли вперед, вдало виконавши штрафний удар. Проте рахунок змінився вдруге доволі швидко завдяки удару Пабло Альвареса. Іспанець отримав передачу на підступах до штрафного майданчика та сильно пробив у дальню девʼятку – 1:1. Цей гол став першим для новачка Карпат.

По перерві тренерський штаб Мирона Маркевича оновив склад, що суттєво освіжило гру. На 55-й хвилині Євген Підлепенець змістився з флангу та пробивав по воротах – голкіпер відвів загрозу. А на 58-й хвилині Чачуа вивів левів вперед після передачі Юрія Тлумака, проте гол було скасовано через офсайд. На 72-й хвилині зелено-білих врятував Кемкін. Воротар виграв дуель у суперника після виходу віч-на-віч. Вирвати перемогу для львівʼян на останніх хвилинах міг Підлепенець, котрий завершив сольний прохід ударом у ближній кут. Втім воротар Прикарпаття вкотре врятував свою команду.

Товариський матч

8 липня, 17:00. Бартатів

Карпати (Львів) – Прикарпаття (Івано-Франківськ) – 1:1

Гол: Альварес, 43 – Цюцюра, 39

Карпати (1-й тайм): Кемкін, Сухар, Бабогло, Чех (Шах, 38), Альварес, Кузик, Чачуа, Костенко, Ігор Невес та два гравці на перегляді.

Карпати (2-й тайм): Кемкін, Полегенько, Черненко, Рябов, Саків, Шах, Альварес (Сухар, 69), Тлумак, Підлепенець, Чачуа, Сидун.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.