Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 07 липня 2024, 17:21
52546
38

КРООС: «Німеччина вже не та країна, що була 10 років тому, через мігрантів»

Німецький футболіст зізнався, що боїться відпускати доньку гуляти на вулицю

| Оновлено 07 липня 2024, 17:21
52546
38
КРООС: «Німеччина вже не та країна, що була 10 років тому, через мігрантів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тоні Кроос

Відомий німецький футболіст Тоні Кроос в інтерв'ю подкасту ZDF поскаржився на проблеми, які викликані масовою міграцією.

За словами Крооса, він залишиться в Іспанії зі своєю сім'єю, незважаючи на те, що його футбольна кар'єра там добігла кінця, тому що Німеччина вже не та країна, «якою вона була десять років тому, коли ми виїжджали».

Порівняно з Іспанією, сказав Кроос, він почувається більш неспокійно, відпускаючи свою дочку гуляти «об 11 вечора у великому німецькому місті».

Чемпіон світу 2014 року заявив, що проблема масової міграції «постійно присутня» в Німеччині і що вона стала занадто «неконтрольованою».

Кроос зазначив, що деякі іммігранти – хороші люди, але «якщо ви не можете відрізнити їх від тих, хто нам не підходить, то зрештою це буде складно. Тоді ставлення німців буде все більше і більше розділятися».

Згідно з актуальними даними, опублікованими федеральним урядом, майже 6 із 10 насильницьких злочинів у Німеччині скоюють іноземні мігранти. Незважаючи на те, що іноземні мігранти становлять приблизно 14,6 відсотка населення країни, на них припадає 58,5 відсотка всіх насильницьких злочинів.

Оцініть матеріал
(697)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86

Нарешті хтось сказав правду, а не розповідає казки про толерантність  
ĴØЌÉŔ
Рано или поздно это приведет до "взрыва" слишком много радикальных мусульман заехали в Европу .
AndiM
Кацапи і нігери - це ракова пухлина планети, їх потрібно скільки вдасться винищити , а решту відправити в Африку без права виїзду.
COBA
О, це він даремно. Зараз набіжить купа собачок і будуть гавкати у весь голос)
vh
Ангелка з пу робили "безобідні" речі. Закінчувать з ним  і його хворими ідеями треба було ще до Сирії.
Istm
Нехай подякує путінскій підстилці меркель.
avk2307
В Німеччині корінні жителі вже давно не люблять мігрантів з арабських країн.
Бо тим мігрантам достатньо допомоги і вони дуже задоволені проживанням в лагері і невеликими дотаціями. Працювати вони не хочуть,їх все влаштовує.
Мову вони не хочуть вчити переважно а тусуються в своїх компаніях.
Але і справді в усих великих містах де наприклад я був є цілі квартали турків, арабів і інших національностей які не дуже так сказати німецькі. Але це точно не так як у Франції чи Бельгії. 
Але і справді є міста , як наприклад Менгенгладбах той же,де в центрі мусульман більше за німців ти зустрінеш.
Так що Кросс то знає що говорить...
fedd1979
Хах ))) Прокинулися. Хай і в Іспанії подивиться, скільки негрів у тій же збірній. Все, бомбу сама собі під зад Європа вже заклала. Рано чи пізно вона вибухне. Більшої тупості важко й придумати. Вже сьогодні у багатьох раніше благополучних європейських містах є квартали, куди місцевим ліпше не рипатися. А я уявляю, щоб такі квартали були в Дубаї, Рабаті чи Кабулі. Відсутність будь-якої поваги до власної ментальної ідентичності, це псевдовчення "толерантності", нульова християнська пасіонарність - готове самогубство.
easterly
Колись хтось з відомих діячів політики сказав: у світі 2 біди - росіяни та араби.
Сьогодні в Німеччинні ти йдеш по вулиці і чуєш арабську, бачиш їхніх жінок запечатаних в паранджу, їх самих з поведінкою хозяїв нібити їм всі винні. І постає питання - а де ти знаходишся? Хіба це Німеччина, Європа? Бідний адік на тому світі перевертається зі швидкістю вентилятора
Бензар Євген
Розпочав цю диверсію з мігрантами для старої Європи у 80-тих тодішній президент Франції соціаліст Франсуа Міттеран, завдяки якому був прийнятий закон про поєднання сімей. Що це? Це коли одна людина прибула з якоїсь недорозвинутої жебрацької країни, вона має право запросити інших своїх родичів. Це призвело до того що передмістя того ж Парижу і інших великих міст згодом перетворилися на кольорові гетто, де у квартирі кожній живуть на субсидії по п'ятнадцять непрацюючих і не бажаючих асимілюватися у суспільство, вивчати мову жебраки, які полюбляють розважатися тим, що спалюють тисячі машин французів. Таке ж роблять у тій же Норвегії соціалісти, де Бербік вбив 79 дітей тих гуманітаріїв, щоби звернути увагу суспільства на це безглуздя. Таке робиться багато років по всій Європі, яку наводнюють людьми з іншими менталітетом, релігійними вподобаннями, вихованням, цінностями, мораллю... Нещодавно прем'єр Нідерландів заявив, що цьому неподобству потрібно вже робити край. Європа почала прозрівати, але чи не запізно, коли вже повсюди вони. Ті, хто зневажають місцевих громадян, яким вже моторошно від тої навали і лячно?!
pavlop
Прикол в том что Кросс этого не говорил;) Спорт.юа постоянно таскает информацию со всяких помоек. Если не инстграм чей-то, так какой-то сайт стремный. Есть интервью, есть расшифровка. А ну да, оно ж на немецком. Поэтому лучше поверить во всякую туфту про загнивающий запад.
pavlop
"По сравнению с Испанией, сказал Кроос, он чувствует себя более неспокойно, отпуская свою дочь гулять «в 11 вечера в большом немецком городе»".
Специально проверил возраст его детей. Старший сын 2013 г.р., а дочь 2016 г.р. Ей блин 8 лет, какой отпускать гулять после 11 вечера? 
Спорт.юа имейте совесть удалите этот фейк из новостей!
an52
На жаль, лівачня все одно буде заперечувати очевидне. Навіть якщо на лівака нападе негр, лівак скаже, що не звернув увагу на расу нападника
MrStepanovM .
перший раз я попав в Німеччину в 2006 і надалі там бував кожен рік,
іноді і не один раз на рік(здебільгшого в Баварії)...і такі да..десь 10 років Німеччина вже не та...не
скажу за емігрантів, але собаче лайно но вулиці звичайною річчю стало,
пунктуальніть, потягів зокрема, відсутня взагалі.
pol-55
Ключове-*деякі*,Т.Кроос *дивиться в корінь*.
nick07
цікаво, а в Іспанії немає проблем з мігрантами? 
a.fedorenko1953
Тоні, ти нге правий, Германія та і вся стара Європа не ті ,вже років 30!   Т олж жріть свої сосиски з пивом і не звертайте увагу на всі ці "дрібниці!  На твій вік ,може вистачить сил стримуваня кольорових.
Chunga-Changa
После войны и к нам понаедут строители-восстановители Джамшуды.
Первый Среди Равных
В Україні уже заміняють населення приїзжими з Бангладеша і Пакистана. 
Первый Среди Равных
Заарештуйте цього нациста.