Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 липня 2024, 01:41
19734
20

Білий прапор Дніпра-1: варіант об'єднання з іншим клубом відпав

Клуб хотів об'єднатися з першоліговим Звягелем

| Оновлено 06 липня 2024, 01:41
19734
20
Білий прапор Дніпра-1: варіант об'єднання з іншим клубом відпав
ФК Дніпро-1. Юрий Максимов

Як стало відомо Sport.ua, аби втриматися на плаву, «Дніпро-1» через фінансову скруту був готовий об'єднатися з одним з першолігових клубів, але в останній момент цей варіант порятунку відпав.

За інформацією нашого джерела, йшлося про об'єднання зі «Звягелем», який входить до сфери інтересів «Полісся», президент якого Геннадій Буткевич є уродженцем Дніпра й хотів допомогти землякам.

Тому наразі все йде до того, що найближчими днями дніпряни завершать справу з продажем своїх провідних гравців й піднімуть білий прапор: Едуарда Сарапія хоче бачити в себе «Полісся», а Дениса Мірошніченка та Володимира Адамюка – «Карпати».

До речі, виконавчий директор «Дніпра-1» Андрій Русол отримав завдання від клубних босів продавати гравців за якомога більшою ціною, а керівництво ФК «Карпати», де невдовзі збирається працевлаштуватися Русол на посаду генерального директора, навпаки, вимагає від нього, аби за дніпрян не переплачувати. Наприклад, в «Карпатах» вважають, що Адамюк коштує менше ніж 100 тисяч євро.

З інтересом слідкують за розвитком подій в «Дніпрі-1» й в угорській «Академії Пушкаша», з яким дніпрянам невдовзі зустрічатися в Лізі конференцій. Бо якщо дніпряни достроково зійдуть з дистанції, то угорці пройдуть далі, навіть не виходячи на поле.

Але, схоже, ці проблеми вже не турбують тих гравців, які ще залишаються на контракті з «Дніпром-1» або в яких угода закінчилася 30 червня. Їх непокоїть одне питання: хто і коли ліквідує заборгованості по зарплаті за останні п'ять місяців. Про преміальні за перемоги та інші бонуси вже ніхто навіть не згадує.

Оцініть матеріал
(179)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Мішка Тайсон
Я не розумію, як так може бути, гравців продають, а ті гроші по карманах і до побачення... Нема ніяких органів які контролюють цей процес...
RUX
Наскільки потрібно не любити Україну щоб ось так піднасрати. А пазік на це все дивиться з сонячної Італії. Потім вийде промичить: Ееееее....і на тому все.
Lion
То есть первоначальная информация от Бурбаса была правдивой, только любители Цыганыка как всегда пукали на вентилятор....
А беня решил свой долг повесить на Буткевича... корупционер он и на нарах корупционер..
fedd1979
Що значить продадуть? Хто дурний буде їх купувати, якщо надурняк можна взяти
turist86
Нема дурних об'єднуватися. Нема
Андрей⚒️
АТБешник решил себе империю сделать. А минусовые-пидорасы и лицемеры!🤮
Sergey Romanchik
Обрезки Все 🥃
В'ячеслав
Днепр закончился в 90 году.Все остальное не о футболе.
IronValdemar
А в ЄК хто буде грати?
Лига
Петухи минусовые знали давно ,что им пиз_ да , ну молчали чтобы продать всех под чистую , ещё и заработать. Теперь минус одна команда за них в еврокубках, пусть гниёт этот клуб и не когда не возращается, может когда то возродится настоящий Днепр ,а это фейковая ху_ня петушиная минусовая, позорная