Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 липня 2024, 20:17
803
0

Менеджер Миная: «Дніпро-1 затягує процес. Тренуємося, не знаючи до чого»

Мирослав Небесник прокоментував ситуацію з поверненням клуба до УПЛ

| Оновлено 05 липня 2024, 20:17
803
0
Менеджер Миная: «Дніпро-1 затягує процес. Тренуємося, не знаючи до чого»
ФК Минай

Генеральний менеджер «Миная» Мирослав Небесник прокоментував ситуацію, за якої закарпатська команда має шанс замінити «Дніпро-1» в УПЛ:

«Ми у режимі очікування. Ні на що не можемо вплинути. «Дніпро-1» затягує процес, вони вирішують якісь свої питання та підставляють усі клуби Прем'єр-ліги, а також Першу та Другу ліги. Бо якщо добиратимуть команду до УПЛ, там теж будуть рухи. А часу дедалі менше. Клуби не розуміють, що робити, як чинити.

Ще з'являється звідкись інформація про якісь стикові додаткові матчі. Я взагалі не розумію, як усе правильно має відбутися без конкретики від «Дніпра-1». Це неповага до футбольної спільноти України – це затягування. Бо коли схожа ситуація була у «Металіста 1925», то клуб як мінімум тримав усіх у курсі, що в них відбувається. Це називається порядність.

Дедлайн для «Дніпра-»? Це питання до УПЛ. Наскільки я знаю, зараз жодних важелів впливу на «Дніпро-1» не має ні асоціація, ні ліга, бо клуб має атестат на руках. Але не можу стверджувати.

Чи можливі стикові матчі з «Металістом 1925»? Я взагалі не розумію підстави, за яких має проводитись цей матч. Розумію тільки одне – регламентом не передбачено, що замінити має 15-та чи 16-та команда УПЛ. Напевно, мають бути загальні збори, ліга має ухвалити рішення, як діяти. Ми приймемо будь-яке рішення, тому що ми не є учасником цього процесу. Зараз наш клуб у ПФЛ.

Але повторюся – не розумію, у який термін це зробити. У команд є сформований графік підготовки. 25–26 липня – вже перший тур Першої ліги, як у нас, так і у «Металіста 1925». Що, відтягувати старт Першої ліги? Ламати чемпіонат? Це певний нонсенс.

Тому бажаю мудрого рішення Українській Прем'єр-лізі, якщо буде рішення «Дніпра-1» щодо зняття. Хочу, щоб було найменш болючим для інших клубів. Зокрема, тих, кого вони вирішать запросити для участі в УПЛ.

Підготовка «Миная» до сезону? Ця ситуація погано впливає. Ставиться завдання, формується бюджет на сезон – це перше, що робиться, коли розумієш, в якій лізі граєш. Ти маєш розуміти, з якими суперниками тобі конкурувати. Від цього ведеться трансферна кампанія.

Це найгірше, що можливо – готувати команду, не знаючи, до чого. Як для тренера, так і для спортивного директора та президента клубу. Це дуже негативно впливає на підготовку».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зірковий іспанський хавбек офіційно підтвердив завершення кар'єри
Футбол | 08 липня 2024, 20:39 1
Зірковий іспанський хавбек офіційно підтвердив завершення кар'єри

Тьяго Алькантара повісив бутси на цвях

ТЕРМІНОВО. Україна скликає Радбез ООН
Війна | 08 липня 2024, 15:28 18
ТЕРМІНОВО. Україна скликає Радбез ООН

Причина – ракетний удар російських окупантів по дитячій лікарні у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.