Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

06.07.2024 04:00 – FT 1 : 1
3 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Америки
| Оновлено 06 липня 2024, 04:00
1413
0

Венесуела – Канада. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 06 липня 2024, 04:00
1413
0
Венесуела – Канада. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

6 липня на «AT&T Стедіум» пройде матч 1/4 фіналу Копа Америка, в якому збірна Венесуели зустрінеться зі збірною Канади. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Венесуела

Команда вже зуміла стати однією з головних сенсацій нинішнього турніру. Дуже вже всі звикли, що винні якщо з кимось і сперечаються, то тільки з Болівією і лише за передостаннє місце в американських групах. Хоча вже минулої осені, у рамках кваліфікації на мундіаль, підопічні Батисти показали високий для себе рівень: у 6 матчах програли лише в Колумбії, двічі перемігши та тричі зігравши внічию, у тому числі у Бразилії. Але все одно в США збірна переписала власну історію, зумівши виграти усі три поєдинки. Спочатку були вольові 2:1 з Еквадором, але це списували на те, що суперник був удесятьох півтора тайми. Потім гол Рондона з пенальті так і залишився єдиним у матчі з головним фаворитом Мексикою. Насамкінець у поєдинку без турнірної мотивації вдалося розгромити 3:0 Ямайку. Таких результатів на Копі у венесуельців ніколи не було!

Ставки на матч Венесуела – Канада

Канада

Збірна досить несподівано виявилася єдиним повноцінним представником Північної Америки у плей-оф турніру, що проходить у США. Янкі та Мексика, що котируються явно вище, провалилися, не вийшовши зі своїх груп. Але й підопічні Джессі Марша не дуже вразили. Починали вони з поразки, нічого не зумівши протиставити Аргентині, що виграла 2:0. Але потім гол Девіда залишився єдиним та переможним у матчі з Перу. Ну, а з Чилі, що до третього туру підійшли з одним очком, треба просто оформити нічию. І не дивно, що такий поєдинок червоні звели до нульової нічиєї, хоча їхній суперник із середини першого тайму грав удесятьох через те, що Суасо встиг одержати дві жовті.

Статистика особистих зустрічей

Збірні проводили товариські поєдинки у 2007-му та 2010-му роках. Обидва рази все закінчувалося результативною нічиєю, 2:2 і 1:1.

Прогноз

GGBET вважає шанси сторін рівними. Але дуже вже хороші венесуельці - поставимо на їхню перемогу при форі 0 (коефіцієнт - 1,83).

Прогноз Sport.ua
Венесуела
6 липня 2024 -
04:00
Канада
Фора Венесуели (0) 1.83 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.