Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
989
0

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Цей матч міг би бути фіналом Євро»

Головний тренер збірної Іспанії поділився очікуваннями від матчу проти Німеччини

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Цей матч міг би бути фіналом Євро»
УЄФА. Луїс де ла Фуенте

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти національної команди Німеччини:

«Це буде рівна гра. Це міг би бути фінал чемпіонату Європи, і це буде рівна гра на футбольному рівні. Німеччина завжди дуже потужно розпочинає матчі, тож, очевидно, ми намагатимемося цьому протидіяти. Ми спробуємо перехопити ініціативу і піти в атаку з перших хвилин.

Ми завжди думаємо про виконання своєї роботи. Ми не можемо думати про те, що Німеччина не виконає свою роботу. Ми намагатимемося мінімізувати їхні сильні сторони та використати їхні слабкі сторони. Ми маємо схожі характеристики. Ми повністю готові вийти туди і спробувати перемогти. Ми відчуваємо велику відповідальність і надзвичайно сконцентровані.

Чи виграє переможець цього матчу Євро? Є й інші потужні команди. Що ближче до фіналу, то залишаються лише найкращі. Тут немає нічого простого. Хто б не пройшов, він пройде, тому що це чудова команда. У футболі не завжди проходить найкраща команда. Я не знаю, чи будуть переможці одними з фаворитів на титул, але ми вважаємо себе дуже сильною командою з потенціалом, щоб боротися за трофей.

Я б не проміняв своїх гравців ні на кого у світі. Для мене мої гравці – найкращі у світі».

Матч Іспанія – Німеччина відбудеться 5 липня о 19:00 за київським часом. Місце проведення поєдинку – «MHPArena» у німецькому місті Штутгарт.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.