Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
326
0

Юліан НАГЕЛЬСМАНН: «Ми впевнені, що зможемо добре виступити»

Головний тренер збірної Німеччини поділився очікуваннями від матчу проти Іспанії

Юліан НАГЕЛЬСМАНН: «Ми впевнені, що зможемо добре виступити»
УЄФА. Юліан Нагельсманн

Головний тренер збірної Німеччини Юліан Нагельсманн поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти національної команди Іспанії:

«Сподіваюся, наша підготовка завершена. Ми вирішили, хто вийде в старті, а хто ні. У нас було багато індивідуальних розмов у середу, ми переглянули багато відео. Ми добре підготувалися і впевнені, що зможемо добре виступити.

Це одна з найважливіших ігор, без сумніву, але наша підготовка була ідентичною до попередніх. Все залишається без змін. Це не має нічого спільного з забобонами.

Ламін Ямал? Останнім часом він був дуже стабільним. Його робота полягає в тому, щоб підтримувати цю стабільність. Він, очевидно, має чудові якості, особливо в ситуаціях один на один. І йому лише 16 років! Ви не завжди можете захиститися від нього, тому що він дуже універсальний. Він цікавий гравець, і за ним цікаво спостерігати нейтралам. Але я зосереджений не на Ямалі, а на Джамалі Мусіалі».

Матч Іспанія – Німеччина відбудеться 5 липня о 19:00 за київським часом. Місце проведення поєдинку – «MHPArena» у німецькому місті Штутгарт.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.