Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 липня 2024, 14:55
85
0

ПОНОМАРЬОВ: «Рух зіграє у Словенії проти сильних суперників»

Головний тренер Руху розповів про спаринги у міжсезоння

| Оновлено 05 липня 2024, 14:55
85
0
ПОНОМАРЬОВ: «Рух зіграє у Словенії проти сильних суперників»
ФК Рух Львів. Віталій Пономарьов

Головного тренера «Руха» Віталій Пономарьов дав коментар після літнього спарингу з «Вересом» (4:0).

«Верес» виступає в УПЛ, це дуже хороша команда. «Рух» хоче грати з якісними опонентами на зборах, і цей поєдинок – не виключення. Результат на цьому етапі підготовки не відіграє великої ролі, адже важливо награти ігрові зв’язки, покращити взаєморозуміння та фізичні кондиції. Футболісти повинні звикнути грати під великими навантаженнями.

Наразі хлопці багато працюють фізично, тому їм ще слід адаптуватись до цих умов. В матчі хтось проявив себе краще, хтось гірше, але в нас ще все попереду. До старту чемпіонату ще більше як місяць, і футболісти матимуть час, аби набрати форму, зарекомендувати себе з найкращої сторони.

Хочу похвалити Ігоря Краснопіра, адже він дуже добре проявляє себе в тренувальному процесі. Він каже, що такі навантаження для нього є новими, але він зараз дуже якісно виконує всі вимоги та вказівки. В матчі з «Вересом» він зіграв добре і ще раз повторюсь – такого нападника нам не вистачало у попередньому сезоні.

На «Рух» очікують в Словенії хороші спаринги проти сильних суперників. Для нас це необхідний досвід і важливо перевірити свої сили на фоні європейських команд. Ми гратимемо проти чемпіона Австрії «Штурму», англійського «Лутона», який хоч і вилетів з АПЛ, проте це, все одно, складний опонент, «Хайдук» – призер чемпіонату Хорватії. Деякі з цих суперників непогано проявляють себе в єврокубках, тому хочеться зіграти з ними.

Наш клуб дуже пишається тим, що наші гравці викликаються в різноманітні збірні України, в тому числі й олімпійську. Вони представляють державу на міжнародному рівні. Водночас не приховуватиму, що хотілося б, аби ці гравці були на зборах разом із «Рухом» та готувались до нового сезону. Але ми з розумінням ставимось до того, що гравці мають грати як за молодіжну, так і олімпійську збірні і це дуже важливо.

Також сподіваюсь, що молоді гравці, які отримають ігровий час на зборах, зможуть добре себе проявити. Показово, що в минулому сезоні деякі футболісти, які починали попередні літні збори як резервісти, тепер є гравцями основного складу».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Пентакампеони їдуть додому. Уругвай у серії пенальті переміг Бразилію
Футбол | 07 липня 2024, 06:25 25
Пентакампеони їдуть додому. Уругвай у серії пенальті переміг Бразилію

«Селесао» у післяматчевій серії поступилися з рахунком 2:4

Срна обговорив із Гаттузо трансфер бразильця Шахтаря
Футбол | 07 липня 2024, 10:25 7
Срна обговорив із Гаттузо трансфер бразильця Шахтаря

Про кого конкретно йде мова Даріо не уточнив, але, мабуть, це Егіналду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.