Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 липня 2024, 01:08
9711
19

Збірна України обіграла Чилі та вийшла до півфіналу Кубка претендентів

Українці програли перший сет, але потім переламали перебіг матчу

| Оновлено 07 липня 2024, 01:08
9711
19
Збірна України обіграла Чилі та вийшла до півфіналу Кубка претендентів
CEV

У китайському місті Ліньї сьогодні відбувся матч 1/4 фіналу Кубка претендентів Міжнародної федерації волейболу (ФІВБ). Збірна України зустрічалася із командою Чилі. Гра пройшла за переваги українців й завершилася їхньою перемогою з рахунком 3:1.

Наша команда програла перший сет, а у другому постійно наздоганяла суперників. Ключовим моментом тут стало закінчення партії, коли збірна України програвала 20:23, але зуміла набрати п'ять очок поспіль і виграла 25:23. Знову слід сказати про феномен Рауля Лосано, який вже не вперше показує, що боротися обов'язково треба доти, поки є хоча б найменший шанс.

Третя і четверта партії пройшли вже під диктування українських волейболістів, які виграли їх з однаковим рахунком 25:19.

Збірна України виступала у такому складі: Олександр Наложний (набрав 7 очок), Данило Уривкін (0), Андрій Челеняк (2), Євген Кисилюк (12), Дмитро Долгополов (1), Олександр Коваль (12), Ярослав Пампушко (ліберо) - Стартовий. На заміну виходили Сергій Євстратов (1), Максим Дрозд (5), Віктор Шаповал (14), Микита Лубан (2), Микола Куц (1).

Кубок претендентів ФІВБ. Чоловіки.
Чвертьфінал. 5 липня
Україна – Чилі

3:1 (20:25, 25:23, 25:19, 25:19)

УКРАЇНА - ЧИЛІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Тепер у півфіналі збірна України 6 липня зустрінеться із командою Бельгії.

Оцініть матеріал
(103)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Коли в команді залишилися лише ті, хто дожив більш-менш здоровим до липня, все одно збірній вдалося перемогти чилійців. Зрозуміло, що це команда відносно невисокого рівня, але ж тільки подивіться на наш склад! Звичайно, могли програти, і це навряд чи могло б здивувати, якби у другій партії при 20:23 нарешті не полетіло. А потім уже була справа куражу. Лосано дає жару, таки знайшов замінами поєднання, яке змінило гру.
Далі півфінал з бельгійцями, які будуть величезними фаворитами. Та то нас уже сильно не цікавить, бо ЛН наступного року вже вдалося забезпечити за рейтингом.
mazepa1967
Таким чином ми автоматично попадаєм в Лігу Націй.Якщо бельгійці хочуть попасти в Лігу Націй то хай відправляють Ф-16 вже.Відамо матч в півфіналі,нам без різниці вже.
DK1970
Лосано!!!! Дякуємо!!!
serhiy
Молодці !!!
Макс Максов
Чудово і без "зірок" добре грають!
Андрій Заліщук
Браво, Лосано!